Ce trebuie să știi despre Săgetători. Calități, încercări, defecte

18 November of 2020

Săgetătorii sunt o categorie aparte, specilă și interesantă. Zodie de foc, începe în 22 noiembrie și se termină în 21 decembrie. nativii sunt guvernați de planeta Jupiter. Culoarea care îi definește este albastrul deschis, iar piatra binefăcătoare pentru ei este topazul. nativii Săgetători sunt aventuroși, extrem de creativi și au o voință cu totul și cu totul ieșită din comun.

Personalități independente și cu o voință puternică, Săgetătoriinu aleg niciodată o cale bătută de alții. Nu se teme de solitudine și este un lider înnăscut, care urmărește cu ambiție să obțină ceea ce-și dorește, indiferent de ceea ce cred alții. Săgetătorul este un aventurier. Adoră să călătorească singur și are în sânge pasiunea de a explora. Sunt mereu gata să învețe, să se dezvolte, și să-și îmbogățească cunoștințele.

Marile provocări ale Săgetătorilor

Săgetătorul poate să fie uneori mult prea contondent și poate dovedi un egoism feroce, pentru că își va pune mereu propriile nevoi mai presus de cele ale altora, indiferent cine sunt aceștia. Au tendința de a scăpa din încurcături plasând minciuni bine ticluite. Se simt atât de bine singuri încât un grup, o colaborare, un parteriat poate să fie o veritabilă încercare pentru ei.

Săgetătorul îndrăgostit

Dominat de o planetă expansivă, Săgetătorul are o inimă mare, deschisă și este complet lipist de resentimente. nativii acestei zodii iubesc într-un mod cerebral, sunt sinceri și spun exact ceea ce simt, gândesc și au nevoie, ceea ce într-o relație poate să fie uneori șocant, chiar traumatizant pentru partener. Are o abilitate excepțională de a cuceri, de a impresiona. Detestă manipularea emoțională. Se îndrăgostesc repede, le trece repede. Un Săgetător pune totul pe masă, la vedere ceea ce pentru unii parteneri romantici poate fi frustrant. partenerul ideal trebuie să crească și să fie mereu capabil să aducă ceva nou într-o relație.

Cum cucerești un Săgetător

Pot fi impresionați și apoi cuceriți de îndrăzneală și curaj. Nu-l aborda direct și păstrează distanța ca să-i provoci curiozitatea. Un Săgetător este foarte ușor de cucerit, extrem de greu de păstrat! Este impresionat de cei care au călătorit mult. orice drum are efect afrodisiac pentru ei. Fii sinceră! Sinceritatea îi dezarmează. Nu-i da de înțeles că te-ar interesa o cursă lungă. Sunt speriați de angajamente, pentru că nu caută niciodată să se așeze la locul lor. Sunt cuceriți de partenerii care se păstrează detașați și independenți.

Compatibilități amoroase

Berbeci sunt pe placul acestor nativi pentru că sunt la fel de pasionali, intenși și energici. În plus niciunul dintre ei nu ia lucrurile foarte în serios, fapt care face o relație între ei foarte ușoară, chiar dacă destul de libertină.

Independenți, pasionali și aventuroși, un Vărsător poate să fie o mare pasiune pentru un Săgetător. Se împing unul pe altul către limite și sunt capabili de experiențe memorabile în dormitor. Sunt depedendenți de adrenalină și au nevoie de trăiri maxime.

Semn de foc, Leul poate să fie o companie bună pentru Săgetător, mai ales că Leii sunt una dintre zodiile care îi pot impresiona. În fapt sunt impresionați puternic unul de altul, iar relația lor este una de reciprocitate și echilibru. mariajul între cele două semne poate să fie unul spectaculos în ceea ce privește cariera, succesul, reușitele copiilor.

Arma secretă a Săgetătorilor

Independența lor este punctul forte, arma secretă. Sunt capabili să se descurce singuri nu au nevoie de aprobarea, opiniile sau sfaturile altor persoane. Se simt perfect singuri și deseori sunt incapapabili să ducă dorul cuiva. Se simt bine când nu trebuie să facă nimic, pentru ei o oră de blocaj în trafic este o bucurie…

Secretele Săgetătorilor

  • Casa lor este lumea largă. Este aproape imposibil ca un Săgetător să prindă rădăcini;
  • Mintea lor este un labirint nesfârșit și sunt dispuși să facă orice pentru a se cunoaște pe sine;
  • Știe că este un lider, are idei unice și o viziune creativă;
  • Este sincer, câștigă ușor încrederea oamenilor și are o abilitate excepțională în a folosi această îndemânare.

Săgetători celebri: Nicki Minaj, Taylor Swift, Miley Cyrus, Brad Pitt, Rita Ora, Chrissy Teigen, Jay-Z, Vanessa Hudgens

Citeste si: Plantele de apartament ideale și cum le alegi în funcție de personalitatea ta

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

luna noiembrie

Previous:

Previziuni astrale pentru luna noiembrie. Primim o ultimă șansă!

2021

Next:

2021 – Previziuni astrale. Primele semne. Noua eră

You may also like

Post a new comment