Zona gri

18 November of 2014

Cristina e un stilist la curent cu toate capriciile modei și mizează mereu pe combinații inedite, dar confortabile. Pe blogul ei îți arată cum să te îmbraci bine fără mari sacrificii la buget.

cristina-pana-blog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu prea ştiam cum să încep. Tocmai asta e treaba cu „zona gri“, nu eşti niciodată sigur. Cum intri în „zona gri“? Nu e foarte complicat. Dar cum ieşi basma curată din ea? Despre asta e vorba! „Ce tot zice fata asta aici?“, vă întrebaţi, probabil. Ei bine, mă refer la combinaţiile nesigure. La un stil vestimentar nici aşa, nici aşa. Poate părea riscant pentru cele mai „clasice“ dintre voi, dar e distractiv să încerci asta din când în când. Ce am făcut eu?

2cristinafeather-greyAm luat o pereche de pantaloni cu un croi sport, dar dintr-un material elegant.

Am adăugat un sweatshirt foarte controversat printre prietenele mele cu un stil mai oldschool.

Am încălţat o pereche de pantofi cu şiret, nude, care-mi plac tare mult şi despre care nu am auzit plângeri până acum.
Dar înainte de a mă încălţa, mi‑am pus şosete de bunicuţă. Din nou, sunt sigură că prietenele mele oldschool strâmbă din nas: „N-ai bani de cizme? Care-i treaba cu moda asta? Cine naiba se îmbracă aşa?“

Am adăugat un cardigan pufos  pentru care sunt invidiată oriunde merg.

Am completat ţinuta cu nişte mănuşi din piele care mie mi se par foarte cool.

De multe ori, hainele pe care le ai în şifonier ar vrea să le porţi mai des. Dar tu vrei mereu ceva nou, şi mai nou, şi mai nou… Alege o piesă pe care nu ai mai purtat-o de mult şi pune-o într-o combinaţie care ţi se pare iniţial dubioasă. Adaugă ceva sigur, care-ţi place la orice oră din zi sau noapte. Apoi priveşte-te în oglindă. Apoi ieşi din casă. Se numeşte experiment. Şi s-ar putea ca prietenele tale să te întrebe de unde ai fus­ta „aia nouă“, şi tu să le dai răspunsul cla­sic: „Ce, vechitura asta?“ Și să mimezi modes­tia, când de fapt vei fi super-mândră de tine.

Cristina Pană, www.cristinafeather.com

Foto: Liviu Stroe

Comments

comments

Previous:

Jeans, jeans, jeans

Next:

Ținută trendy sub 500 de lei

You may also like

Post a new comment