Zodiile la echinocțiul de toamnă. Ceva dulce și ceva amăruri pentru fiecare

19 September of 2018

Echinocțiul de toamnă are loc sâmbătă 22 septemebrie. Ziua va fi egală cu noaptea, după care ne vorm îndrepta ctrel luna perioadă în care lumina va fi din ce în ce mai puțină. Oficial începe toamna.

Din punct de vedere astrologic este o perioadă de echilibru, de meditație, de cumpătare și de acumulare. Efectele momentului vor fi simțite de fiecare nativ în parte, astfel ca fiecare o să primească ceva dulce și ceva amarui.

Bebec – În următoarele 3 luni de zile încearcă să aduci mai multă iubire în viața ta, pe cât posibil să treci la un alt nivel din punct de vedere afectiv. Partea financiară va fi și ea bine susținută în această toamnă: dacă ai dat bani cu împrumut, aceștia se vor întoarce la tine înmulțiți.

Taur – Vei avea parte de reușite la locul de muncă, cei care se împotriveau ideilor tale recunosc acum că te-au subestimat. Afirmă-te pe cont propriu cât mai mult, vei prinde mai multă încredere în forțele proprii. Iubirea bate la porțile inimii tale, te simți apreciat și te implici în tot ceea ce înseamnă munca în doi, sunt șanse să mai apară un membru în familie.

Gemeni – Ai parte de proiecte de anvergură din punct de vedere profesional, cel mai frumos este că reușești să-l atragi și pe partener. Munca în echipă este recomandată, te vei simți mult mai productiv, vei realiza cât de mult ai evoluat profesional și spiritual. Banii vor veni din mai multe surse, de aceea încearcă să îți plătești datoriile și să pui și ceva deoparte. Atenție la sănătate!

Rac – Vei simți din plin energia binefăcătoare a meditației, te vei maturiza mai mult. Șansele de a întâlni marea iubire sunt mari, mai ales la locul de muncă sau într-o deplasare pentru locul de muncă. Cei care doresc să schimbe căminul au posibilitatea ca în această toamnă să li se împlinească visul. Sănătatea este afectată doar dacă nu o să-ți asumi responsabilitatea vorbelor. Nu mai sta cu frica în sân, aceste stări de îndoială aduc cu ele probleme grave de sănătate, eliberează-ți sufletul.

Leu – Partea sentimentală va fi cea mai afectată, o să te chinui singur, întrucât îți este greu să renunți la trecut. Tocmai de aceea rugăciunea și meditația vor fi arme bune pentru acest proces de cunoaștere. Banii vor veni, vei fi sprijinit și de rude din punct de vedere al unei investiții.
Sănătatea nu pune probleme.

Fecioară – Toamna pentru tine este un sfătuitor bun, vei simți că toate acum se leagă și o să începi multe activități care îți vor aduce satisfacții profesionale. Banii vor veni în urma unor deplasări. Dacă vei dori să investești într-un bun, chiar este recomandat să o faci. Atenție, să mai lași rezerve și pentru perioada iernii. Sănătatea este încercată, dar nu îți face griji, totul va reveni la normal.

Balanță – Banii vor veni în sume mai mari, Jupiter, în casa banilor, va aduce abundență, dar și multă responsabilitate. Speculațiile sunt recomandate, dar totuși trebuie să analizezi bine situația. Sănătatea este bună, ai energie și vitalitate pentru a începe tot ceea ce îți propui.

Scorpion –  Șansele să întâlnești un nou partener sunt mari, de a oficializa o relație la fel. Totuși, caută să mergi pe diplomație, astfel încât să nu superi pe nimeni. Banii vor veni, poate acum vei trăi cea mai bună perioadă financiară a anului 2018, de aceea recomandăm să îi și investești cu cap.

Săgetător – Începi să îți pui mai multe întrebări legate de sensul vieții, poate vei constata de ce te învârți în cerc de ceva timp. Toate aceste revelații vor fi benefice pentru a începe lucruri noi, care vor aduce satisfacție pe toate domeniile vieții. Iubirea este de partea ta, de fapt susținerea partenerului va fi cea mai importantă în acest demers. Partea financiară trebuie gândită cu atenție, se recomandă cumpătare atunci când vei decide să investești.

Capricorn –  De fapt, te afli pe ultima 100 de metri înainte de a-l primi pe Saturn, guvernatorul tău, moment în care încercările vor veni din toate părțile. Acesta îți va testa încrederea în sine și în ceilalți. Singura soluție eficientă este detașarea și încercarea de a stabili care este scopul a tot ceea ce se întâmplă în viața ta în acest moment. Afectiv simți că ai mai multe reproșuri de făcut, cel drag nu te înțelege.

Vărsător – Este recomandat să încerci să rezolvi pe rând orice provocare va veni. Dacă acea situație își va avea rostul în viața ta, atunci ea se va menține în timp. Banii vor veni, deși plănuiești să pleci într-o călătorie pentru a te mai relaxa; evită extravaganțele financiare.

Pești –  Profesional, sunt șanse să primești o funcție nouă, să îți găsești un loc de muncă mai bun, să încerci să aduci noi colaboratori pentru firmă. Această toamnă este una extrem de benefică dacă o să îți îndrepți privirea și spre străinătate. Banii vor veni mai ales după luna octombrie, indicat ar fi să scapi de datorii. Sănătatea nu pune probleme, poate doar pentru cei care se confruntă cu probleme deja existente, dar și aici se poate simți o ameliorare a stării de sănătate.

Previziuni astrale pentru perioada 1 – 30 septembrie

 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Previziuni astrale pentru perioada 1 – 30 septembrie

Next:

Aspecte astrale în perioada Balanței (23.09 – 23.10)

You may also like

Post a new comment