Zodii fidele. Zodii geloase

03 November of 2015

Oare ne putem da seama care zodie are mai multe șanse să ne înșele? Haideți să aflăm.

Următoarele semne zodiacale își doresc o relație serioasă și de lungă durată. Asta nu înseamnă neapărat că vor fi fideli fiecărui partener pe care-l vor avea însă șansele sunt mici că aceștia să-și înșele parteneră/partenerul.

Taur – iubește confortul și siguranță relației lui. Sunt de încredere și foarte rar își vor înșela partenerul. Nu acceptă minciunile sau jocurile într-o relație. El trebuie să știe de la început unde se află și spre ce se îndreaptă. De asemenea aceștia își planifica viață foarte repede după ce și-au găsit jumătatea și nu vor stă deloc pe gânduri când vine vorba de căsătorie.

Rac – racii sunt cei mai preocupați de siguranță, iubind fiecare minut cu partenerul. Răcii își iubesc familia și adoră fiecare moment pe care și-l petrece alături de ea. în general, aceștia sunt foarte cuminți și la locul lor având grijă de cei la care ține foarte mult.

Fecioară – sunt sensibile, creative și țin cont în general de sentimentele celor din jur încercând pe cât posibil să nu-i rănească sub nicio formă. De obicei sunt prieteni foarte buni și parteneri de încredere.

Balanța – acest semn zodiac caută siguranță și armonie (mai ales în relațiile emoționale) dar și dreptate. Nu au nevoi ascunse de a caută pe altcineva dacă sunt într-o relație serioasă. Sunt foarte sigure pe ele iar atunci când relația sentimentală ajunge într-un punct mort se retrag în lumea lor și încearcă să găsească o soluție.

Capricorn – vor stabilitate mai ales în relație lor sentimentală. Acest semn zodiacal știe că succesul vine după muncă multă și determinare, de aceea va munci mult că relația lui să fie cea mai frumoasă. Așadar șansele că un capricorn să te înșele sunt foarte mici.

Citeste si: Cadoul potrivit pentru fiecare zodie

 

Următoarele semne zodiacale au o personalitate greu de ținut sub papuc. Nu sunt neapărat infidele însă de multe ori vor dori să se asigure că șarmul lor poate cuceri și pe altcineva nu doar pe ține.

Berbec – independent și impulsiv, de multe ori acționează fără să se gândească la consecințe. De asemenea au un simț dezvoltat pentru aventură iar asta se manifestă și când vine vorba de viață lor sentimentală.

Gemeni – sunt curioși și îndrăzneți. Caută întotdeauna ceva nou și interesant care să le mențină interesul aprins. Sunt incredibil de răutăcioși și le place să se joace cu focul chiar și cu mintea și sufletul altora. Se plictisesc foarte repede într-o relație.

Leu – perfecționiști până în pânzele albe vor caută încontinuu un partener „mai bun”. „mai frumos”. „mai destept”. Din nefericire, puține relații sunt perfecte iar dacă leii vor observă că partenerul lor nu îi mulțumește sexual și intelectual vor trece imediat la următorul.

Scorpion – este numit și regele sexului. Este aproape obsedat de această activitate însă odată satisfăcut se liniștește. Partenerul lor de viață însă nu va fi niciodată liniștit și este foarte posibil să aibă întotdeauna următoarea întrebare în cap: oare mă va înșela? Este foarte posibil să calce și strâmb dacă nu se simț împliniți în sferă sexuală.

Săgetător – este semnul zodiacal al spiritelor libere. Aceștia urăsc regulile, de orice fel chiar și într-o relație. Le place să descopere lucruri noi în fiecare zi la partenerul lor. Când asta nu se mai întâmplă, merg și la alte meșe.

Vărsător – flirtează de mână cu partenerul, fără probleme. Sunt liberi și vor că toată lumea să știe asta. De asemenea sunt foarte independenți și nonconformiști. Privesc relațiile serioase sau căsătoria că pe ceva mult prea plictisitor pentru ei.

Pești – sunt considerați cel mai sensibil semn zodiacal are tendința să calce strâmb într-o relație când partenerul nu le acordă prea multă atenție sau iubire. Nu o fac din răutate ci din nevoia acută de afecțiune. Visează încontinuu la relația perfectă pe care nu o vor găsi însă niciodată.

Citeste si: Horoscopul lunii noiembrie. Previziuni si sfaturi astrale

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comments

comments

trei femei, artificii, frumusetea zodiei

Previous:

Stii in ce consta frumusetea zodiei tale?

Next:

Zodia Scorpionului si tot ceea ce trebuie sa stii despre ea

You may also like

Post a new comment