Zodia Gemenilor și tot ceea ce trebuie să știi despre aceasta (21.04 – 20.05)

20 May of 2020

Gemenii sunt cel de-al treilea semn zodiacal, este semn de aer și guvernat de planetă Mercur.

Inteligent, pasional și dinamic, nativul din zodia Gemenii este caracterizat de gemeni, Castor și Pollux, fiind definit de un comportament dual. Experți în comunicare, nativii Gemeni sunt cameleonii zodiacului, experți în disimulare. Pe de altă parte Gemenii sunt una din cele mai inteligente zodii (alaturi de Varsători, Capricorni și Săgetători) fiind deseori găsit în poziția de lider.

Gemenii care își doresc să aibă o relație de familie minunată, trebuie să se orienteze către nativii din zodia Săgetătorului. Și Balanță ar fi potrivită pentru intimitatea nativului din Gemeni, această reușind să-i tempereze elanurile sale, care de multe ori sunt exagerate. Ar fi bine că nativul din Geamăn să se ferească să-i aibă că parteneri de viață pe nativii din zodia Fecioarei și a Pestiilor, pentru că asocierea cu ei este toxică și aduce regrete pentru toți. Fac un cuplu fantastic cu Vărsătorii și Leii.

Personalitatea femeii Geamăn este foarte diferită de cea a bărbatului din această zodie. Dacă bărbații sunt parteneri loiali și dăruiți (cu anumite limite și căderi în păcat), femeile sunt independente și vor refuza să se dăruiască cu totul unui singur partener.

Cuvântul care definește un Geamăn: a gândi.

Zodia Gemenilor

Calități și defecte ale zodiei

 • Extrem de ambițioși, buni la suflet, extrem de vorbăreți, plini de umor și foarte inteligenți;
 • Conștienți de inteligența innăscută au tendința de a refuza educația. Mușți nu-și termină studiile, dar asta nu este un handicap în cariera lor;
 • Excelează în bun gust și stil. Au abilitatea de a găsi acel detaliu care face un decor sau o ținută să fie spectaculoasă;
 • Petrecăreț, extrem de labil, nu poate suporta singurătatea. Are mener nevoie de un partener care să-l susțină, să-l laude, să-l ajute;
 • Este mându de sexualitatea lui, pentru el dragostea este celebrarea vieții, iar sexul forma concretă de manifestare;
 • Trădează ușor, dacă este provocat;
 • Nu suporta critica, nu suportă să fie pedepsit, sancționat. Se răzvrătește ușor și spune exact ceea ce doare mai tare:
 • Femeile sunt dispuse mereu la aventuri, sunt seducătoare, fără a fi foarte frumoase. Inteligența explozivă le face seducătoare.

Citeste si: 5 mituri desfiintate despre femei si sex

Ce îi face speciali pe cei din zodia Gemeni

 1. Gemenii sunt energici, intuitivi, pozitivi.
 2. Face tot ceea ce poate pentru a ține o relație proaspătă, vie și plină de pasiune. Cu un Geamăn nu te poți plictisi în dormitor și nici nu riști să cazi în monotonia relațiilor de cuplu.
 3. Preferă celibatul, dar nu refuză nici căsătoria, deși nu sunt angajamente pe viață.
 4. Se plictisește foarte repede și nu are răbdare să cunoască lucrurile în profunzimea lor, dar cu toate acestea nu este superficial.
 5. Nu recunoaște greșelile, nici măcar atunci când sunt dovedite, iar din cauza asta daca face ilegalități alege să fugă.

Cum cucerești un nativ Geamăn

 • Inteligența este seducătoare pentru un Geaman, indiferent de sexul acestuia.
 • Sunt foarte împrăștiați. Se concentrează greu la ceva anume, dar pot foarte bine să facă mai ulte lucruri în același timp și o fac foarte bine. Cineva care le aceptă această trăsătură devine, brusc, interesant pentru un Geamăn.
 • Il atrage mancarea gătită acasa si atitudinea ocrotitoare a partenerului, dar are nevoie de sdescătușare totală în relațiile intime.
 • Îi place culoarea galbenă, adoră movul, iubeste aromele tari și are nevoie de competiție pentru a se pune pe sine în valoare, indiferent de context.

Esti una din zodiile rasfatate ale lui 2020?

Ce boli te pandesc in functie de zodie

Articol exclusiv online, text: Otilia ignat, sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Previziuni astrale pentru luna mai. Relansare într-o lume nouă

Previous:

Previziuni astrale pentru luna mai. Relansare într-o lume nouă

luna iunie copil cu baloane, horoscop, astrologie

Next:

Previziuni astrale pentru luna iunie. Adaptarea la o nouă realitate

You may also like

Post a new comment