Zodia Berbecului și tot ce trebuie să știi despre aceasta

17 March of 2020

Berbecul este primul semn zodiacal. Începe în 20 martie, deseori exact în ziua echinocțiului de primăvară. Este o zodie de foc (alaturi de Leu și Săgetător). Este considerat cel mai energic, cel mai entuziast și cel mai încăpățânat semn al zodiacului. 

Semnul zodiacal al Berbecului este guvernat de planeta Marte. Berbecul a apărut că simbol pentru prima dată în Egiptul Antic.

Are mereu aliați celelalte zodii de foc: Leul și Săgetătorul alaturi de care formează un trio entuziast și deseori imbatabil. Se înțelege perfect cu zodiile de aer, dar mai ales cu Vărsătorul alătui d ecare face un cuplu fantasitc. Comunică bine cu Balantele, alt semn de aer, și cu Gemenii. Cu aceștia din urmă numai atunci când nu are o altă soluție mai bună.

Nu e compatibil cu zodiile de apă, mai puțin cu Racul, alaturi de care poate forma combinații incredibile și stabile, pe principiul contrariilor care se atrag. Cu zodiile de pământ are relații ”oficiale” și deseori încearcă să se evite. Se tolerează însă dacă trebuie să lucreze sau să conviețuiască împreuna. Berbecii nu suportă rigurozitatea zodiilor de pământ și mai ales a Capricornilor.

Nu-i suportă pe cei din zodia Peștilor, iar antipatia este reciprocă.

Calități și defecte

 • Este cel mai încăpățânat semn din zodiac.
 • Este plin de energie, el reușește să-i molipsească cu entuziasmul lui pe toți cei din jur.
 • Atunci când are probleme, preferă să le rezolve singur muncind din greu.
 • Este un mare cheltuitor, mai ales când vine vorba despre capriciile lui.
 • Un Berbec nu-ți va întoarce niciodată spatele și este dispus să facă orice pentru a ajuta.
 • Pasionat de jocurile de noroc, Berbecul mizează totul pe o carte și nu se oprește până când nu pierde sau câștigă.
 • Femeia Berbec este foarte delicată, dar muncește cu patimă, mult mai mult decât bărbatul Berbec.
 • Berbecii sunt inteligenți, abili, descurcăreți și optimiști.
 • Berbecii nu suportă compromisul. Pentru el totul este alb sau negru.
 • NU suporta sub nici o formă infidelitatea, sunt geloși și destul de posesivi.
 • Foarte impulsivi și nestamparati, copii din această zodie vor reuși să-și exaspereze părinții. Sunt copii temperamentali, cărora nu le place să piardă timpul.
 • Sunt indisciplinați și rebeli.
 • Au nevoie de dragoste, le place să sta acasă, sunt familiști.
 • Sunt atrași de arte, medicină, muzică, regie.

 Ce îi face speciali

1. Berbecii spun lucrurilor pe nume, chiar dacă asta deranjează, supără sau provoacă durere. Sunt foarte curajoși, chiar până la propriul sacrificiu.
2. Se supără cu o explozie de mainfestări. Cuvinte, gesturi, atitudine. Sunt teatrali, explozivi, exuberanți. Pentru ei atitudinile extreme, deseori violente sunt o formă de exprimare.
3. Este inteligent și logic. Reușește să iasă din orice împrejurare cu fruntea sus și excelează în orice activitate fizică.
4. Este indicat să se consume alimente bogate în fier. Adoră mâncarea condimentată și salata, spanacul, urzicile, broccoli, măghiranul, menta. Au tendința de a avea încredere în persoanele pe care le cunosc și pot fi ușor păcăliți. Au un intens simț al fair-play-ului.
5. Adoră să domine și nu le este teamă să spună cu voce tare ce îți doresc.

Cum cucerești un Berbec

♥ Dacă vrei să cucerești un Berbec atunci trebuie să fii încrezător și stăpân pe tine. Orice ezitare o să-ți scadă șansele. Berbecii nu suportă slăbiciunea.

♥ Berbecii se vor îndrăgosti mereu de oameni frumoși. Sunt impresionați de oamenii eleganți și temperamentali.

♥ Un Berbec este atras automat de o atitudine pozitivă despre lume și viață. Nu te plânge, nu te lamenta, nu lăsa să-ți scape nici o urmă de pesimism și vei avea un Berbec la picioare.

♥ Dintre toți nativii Berbecilor le lipsește complet intuiția. Așa că nu sunt în stare să ghicească ce vrei , așa că dacă un Berbec în preajmă trebuie să-i spui clar și răspicat ce vrei.

♥ Deși este o zodie de foc, deși este încrezător și tenace, Berbecii au nevoie de confirmări. Cea mai bună soluție este să-i faci complimente. Dacă îi atingi punctele sensibile îl vei cuceri, fie că este femeie sau bărbat, fără prea multe bătăi de cap.

Citeste si:

Esti una din zodiile rasfatate ale lui 2020?

Ce boli te pandesc in functie de zodie

Zodii fidele. Zodii geloase

Sursa foto: pixabay.com/ articol exclusiv online, text: Otilia Ignat

Comments

comments

Previous:

Părține negative ale Scorpionilor. Păcatele capitale ale zodiei

Next:

Previziuni astrale pentru luna aprilie

You may also like

Post a new comment