Vine Maimuta de foc!

05 February of 2016

Pe 8 februarie anul se înnoiește… iar! De data aceasta pe chinezește. În 2016 ziua oficială a Anului Nou Chinezesc este 8 februarie. Culoarea anului va fi roșul, iar elementul va fi focul.

Maimuța este isteață, șireată, mereu pe fază, voluntară și uneori răutăcioasă. Ca să-i faci față trebuie să fii iute, dar chibzuit. Maimuța aduce noroc financiar, dar numai celor care nu se aruncă direct cu capul înainte.

Este un an care promite multe lucruri bune, mai ales în primele 5 luni ale sale, adică până prin iulie – și merită să ne punem la bătaie tot optimismul și toate capacitățile pentru a face din el un punct de cotitură (bună) în viața noastră.
Important este să fim corecți, realiști și prietenoși cu cei din jur.

Între mai și august este o perioadă favorabilă începerii unor noi întreprinderi. În schimb, în septembrie nu vom mai fi așa de inspirați și din păcate nici așa de inteligenți, de aceea am face mai bine să ne vedem de treabă și să evităm necazurile cu legea. Răbdarea și corectitudinea trebuie să fie cuvintele de ordine între iunie și septembrie.

Dragoste
Persoanele singure ar trebui să iasă în societate – prieteniile legate în acest an au toate șansele să se transforme în relații pe termen lung, iar în prima parte a anului este foarte potrivit să transformați relațiile stabile în căsătorii. Maimuța favorizează stabilitatea emoțională și veți afla și încurajare din partea familiei. Primele 4 luni din acest an sunt foarte favorabile pentru nașterea unui copil.

Carieră
Este un an bun și favorabil, dar ultimele trei luni vor fi aglomerate și agitate. Este un an minunat pentru a începe o mare întreprindere. În septembrie situația financiară va cunoaște o îmbunătățire.

Sănătate
Este o perioadă de mare vitalitate și starea de sănătate va fi bună mai ales în prima jumâtate a anului. Este un moment bun să scăpăm de dependențe, de exemplu să ne lăsăm de fumat. Maimuței îi plac persoanele active – sunt favorizate toate exercițiile fizice, dar accentul cade în special spre cele dinamice: aerobic, dans, arte marțiale, sporturi de echipă.

Citeste si:

 

 

 

 

Articol exclusiv online
Text: Roxana Melnicu
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

(P) Neurologi și psihologi de notorietate vin la ROMEXPO, în cadrul Festivalului de Spiritualitate

Next:

Anul Maimuței de Foc

You may also like

Post a new comment