Trucuri de înfrumuseţare pe care trebuie să le știi

12 April of 2016

După un weekend plin de ieşiri în oraş şi nopţi nedormite, te poţi simţi mult mai obosită decât de obicei, şi dacă nu ai cum să adopţi o nouă rutină de îngrijire sau să mergi la salon, noi te sfătuim să urmezi câţiva paşi simpli pentru a-ţi reîmprospăta look-ul.

1. Bea multă apă. Deşi pare un sfat banal, de multe ori îl trecem cu vederea. Hidratarea corespunzătoare este unul din paşii esenţiali pentru a avea un ten curat, radiant şi detoxifiat. Deshidratarea accentuează semnele oboselii şi ochii umflaţi, aşa că ţine aproape de tine mereu o sticluţă cu apă şi nu uita că cel mai bine îţi începi ziua cu un pahar de apă, nu cu suc ori cafea.

2. Încearcă să dormi cel puţin 7 ore. Majoritatea adulţilor au nevoie de 6 ore de somn neîntrerupt ca să se simtă energizaţi şi în formă, însă pentru a atenua cearcănele şi a avea un ten proaspăt, este indicat să îţi oferi o oră de somn în plus în fiecare seară. Încearcă să adormi cu o oră mai devreme şi să nu te gândeşti la lucruri ce îţi cauzează stres când te aşezi în pat.

3. Tonifică-ţi tenul! Multe dintre noi sărim peste tonifiere în rutina zilnică de îngrijire, deşi este un pas necesar în obţinerea unui ten proaspăt, pregătit pentru aplicarea diverselor produse cosmetice. Noi îţi propunem să încerci un spray cu apă termală pe post de loţiune tonică. Îţi va calma iritaţiile şi-ţi va hidrata tenul, trebuie doar s-o aplici după ce ieşi de la duş şi s-o laşi să se usuce natural.

Afla multe alta amanunte, aici

Comments

comments

Previous:

Ce boli te pandesc in functie de zodie

Next:

Joia Mare: Tradiţii şi obiceiuri

You may also like

Post a new comment