SUPLIMENT DE SĂNĂTATE CU VITACARE ȘI IOANA AJUNGE LA IAȘI

30 August of 2011

MIERCURI, 14 SEPTEMBRIE, ORA 17:30
HOTEL RAMADA
Strada Grigore Ureche 27

Vă invităm sa fiți alături de noi la dezbaterea cu tema:
“Imunitatea și alimentația adecvată”,
dezbatere ce va fi sustinuta de dna. Lector Universitar Ligya Alexandrescu, reprezentanții Companiei Vitacare și va fi moderată de revista Ioana.
Sistemul imunitar reprezintă mecanismul prin care celulele își organizează apărarea față de agenții patogeni: virusuri, bacterii, protozoare etc.
O alimentație adecvată poate stimula sistemul imunitar, mai ales pe perioada sezonului rece când trăim în mod constant, la școală sau la serviciu, într-o adevărată „supă“ de bacterii și virusuri.
Obiceiurile alimentare nesănătoase, adică un regim bogat în alimente semipreparate, pline de grăsimi, sare sau zahăr, alergiile nediagnosticate, lipsa exercițiului fizic, lipsa unui somn odihnitor de 8 ore, traiul în orașe mari, suprapopulate sau în apropierea antenelor de telefonie mobilă, consumul constant de apă de la robinet, băuturi carbogazoase dulci sau alcoolice, fumatul sau stresul sunt doar câțiva factori care pot declanșa o criză a sistemului imunitar.
Consecințele acestui colaps în sistemul de apărare a organismului se poate manifesta divers prin instalarea răcelilor și gripelor repetate, a alergiilor manifestate, a senzației de oboseală și letargie, a problemelor gastrointestinale, a unor infecții repetate sau a semnelor de îmbătrânire prematură.
Soluția la aceste probleme e simplă și la îndemâna tuturor!
Puteți confirma participarea la numărul de telefon: 0372106020 sau la adresa de e-mail: [email protected]
Vă așteptam cu plăcere!
Revista Ioana

Comments

comments

Previous:

„Lord Of The Dance” din nou la Bucuresti, in luna noiembrie!

Next:

Expozitia “In Culori” editia a XI-a

You may also like

Post a new comment