Recomandari de timp liber

16 January of 2015

E vineri și vrem să știm ce să mai facem în timpul nostru liber. Iată 3 recomadări.

Winter Sleep_poster finalWinter Sleep/ Somn de iarnă, câștigătorul premiului Palme d’Or la Festivalul de la Cannes 2014, va rula în cinematografele din România începând cu 16 ianuarie.
Aydin trăiește în micul hotel  împreună cu tânăra sa soţie, Nihal, şi sora, Necla. De cum vine iarna în sat, hotelul se transformă în adăpost, dar devine în același timp o cușcă ce hrănește animozitățile dintre cei trei. Puțin câte puțin, regizorul dezvăluie caracterul lui Aydin de om auto-suficient, multumit cu ce poate realiza cu efort minim. Într-o serie de scene excelente, vedem interacțiunea lui Aydin cu soția sa, sora recent despărțită de soțul său și o familie de localnici mult mai săraci, care închiriază una din proprietățile lui.
Winter Sleep, declarat o capodoperă, un film sublim, delicat și emoționant, despre iubire, familie și societate este considerat de către Chicago Tribune “cea mai bună adaptare a lui Cehov pentru marele ecran”.

Afis Fantoma de la Opera

 

Spectacolul ,,Fantoma de la Opera” de Andrew Lloyd Webber, o producție muzicală de referință, adaptată în 14 limbi, distinsă cu peste 70 de premii importante și vizionată de peste 130 de milioane de spectatori din întreaga lume, va avea premiera la Teatrul de Operetă și Musical ,,Ion Dacian” în data de 24 ianuarie 2015, ora 19.00.
Spectacolul pus în scenă la București reprezintă un dublu eveniment: premiera națională a unui musical care a scris istorie în rândul producțiilor de gen, dar și acordarea drepturilor de producţie pentru un spectacol diferit de celelalte adaptări ale versiunii originale, de către The Really Useful Group Theatre Company Ltd., compania deţinătoare a drepturilor de autor, cu sediul în Londra (Marea Britanie).

Vine CHEFul

 

Vine CHEFul! (format original: Kitchen Nightmares) este unul dintre noile formate care vor debuta in prime time din primavara la PRO TV, liderul televiziunilor din Romania.
Victor Melian, gazda acestui show, este un personaj extrem de carismatic, cunoscut in Romania si nu numai! El se poate mandri cu o cariera vasta si o experienta variata in domeniul culinar, dobandita in calatoriile din intreaga lume.
Chef Victor este pregatit sa schimbe radical mersul lucrurilor din bucataria restaurantelor cu probleme. Va porni in curand la drum in toata tara,  pentru a ajuta restaurante aflate in situatii delicate.

Comments

comments

sotie ideala

Previous:

Esti sotia ideala? Test!

probleme cu tiroida

Next:

Probleme cu tiroida: semne si simptome

You may also like

Post a new comment