Primul salon Spa din România dedicat exclusiv copiilor

22 October of 2014

La Kaigo Room, singurul salon dedicat exclusiv celor mici, copiii intre 1 si 12 ani beneficiaza de servicii de frizerie/coafura, mini-mani si mini-pedi, relaxare Spa, dar si activitati recreative, intr-un decor de poveste, alaturi de Kaigo si prietenii sai.

ROT_1951Kaigo Room este un “concept place”, structurat pe trei zone: coafura-frizerie, mini-mani-pedi si zona de joaca. Astfel, copiii veniti sa se tunda au parte de o experienta placuta si distractiva, in timp ce parintii sunt lipsiti de orice grija. Aici totul este gandit si proiectat exclusiv pentru copii – o lume ludica si sigura pentru cei mici: scaune de frizerie cu dimensiuni reduse si centura de siguranta, mobilier facut special pentru copii, canapele Spa si un loc de joaca plin de culoare.
Stilistii Kaigo executa orice tip de tunsoare si coafura: tunsori simple sau doar taiatul varfurilor, frizuri sofisticate sau coafuri inspirate de cele ale personajelor de poveste. Produsele folosite sunt destinate exclusiv copiilor si nu contin parabeni si sulfati. Echipa Kaigo poate oferi parintilor si copiilor sfaturi cu privire la ingrijirea parului si revitalizarea lui dar si cu privire la coafurile ce protejeaza cel mai bine parul lung sau parul cret.ROT_2729
In ceea ce priveste serviciile de mini-mani si mini-pedi se opteaza pentru ingrijirea unghiilor in maniera Spa, fara proceduri invazive precum taiatul colturilor si cuticulelor. Oja folosita este pe baza de apa, nu contine plumb sau alti compusi chimici si se indeparteaza cu usurinta folosind doar apa si sapun.
Consumabilele folosite in cadrul salonului, de la prosoape si lavete pana la instrumentarul minim de mani-pedi sunt de unica folosinta.

Comments

comments

Previous:

Cum înveți copilul să te asculte?

Next:

Cum să fii consecventă!

You may also like

Post a new comment