(P) Neurologi și psihologi de notorietate vin la ROMEXPO, în cadrul Festivalului de Spiritualitate

05 February of 2016

Între 25 și 28 februarie, la ROMEXPO, are loc FESTIVALUL DE SPIRITUALITATE, MEDICINĂ ALTERNATIVĂ ȘI TERAPII COMPLEMENTARE – TMA (www.tma-expo.ro)

TMA 2016 devine astfel locul unde cei interesaţi au acces la produse, servicii și o serie de seminarii și conferinţe care ţin de toate domeniile vieţii spirituale.

Participarea la TMA înseamnă informarea și testarea unor metode și practici de diagnosticare sau vindecare, terapii de menţinere a stării de sănătate fizică, energetică și spirituală. Totodată, vizitatorii vor beneficia de oferte speciale la produse pentru trup și suflet: cosmetice, ceai, sucuri, cărţi, muzică de relaxare, obiecte de artă decorativă, produse apicole de medicină naturista.

Reputatul medic neurolog si psihiatru, Prof. Dr. DUMITRU CONSTANTIN  DULCAN va fi prezent la TMA 2016

Festivalul de Spiritualitate, Medicină Alternativă și Terapii Complementare îţi propune o serie de conferinţe și seminarii cu teme precum: terapiile alternative de vindecare, dezvoltarea personală, armonia relaţiilor interumane.

Timp de patru zile, unii dintre cei mai cunoscuţi neurologi, terapeuţi, psihologi și parapsihologi vor iniţia publicul în ceea ce privește diversele faţete ale lumii spirituale care asigură armonia și echilibrul trupului și sufletului.

În ziua deschiderii TMA, joi, 25 februarie, începând cu ora 16.30, cunoscutul profesor neurolog și psihiatru Dumitru Constantin Dulcan va susţine împreună cu psihologul și parapsihologul Geta Heimerl o conferinţă pe o temă ce permanent naşte controverse și anume moartea clinică.

Astfel publicul va fi iniţiat într-una dintre misterele spiritualităţii, prin intermediul relevării unor experienţe ale morţii clinice de către una dintre personalităţile pregnante ale timpului nostru, Prof. D.C. Dulcan, autor al unui număr mare de studii clinice și de laborator ce vizează îndeosebi dimensiunea informaţional-energetică a lumii și a numeroase lucrări pe teme ca: inteligenţa materiei, noua spiritualitate și lumea de dincolo.

Cum poate fi combătut unul dintre marii duşmani ai omului, STRESUL? Conferinţele TMA 2016 pun accentul pe o serie de tehnici de combatere a stresului, de eliberare emoţională și de evitare a emoţiilor negative date de diverse afecţiuni și boli.

În acest sens, consilierul de dezvoltare personală Oana Sorescu va susţine la TMA o serie de seminarii de E.F.T (tehnici de eliberare emoţională), în care va discuta cu cei interesaţi despre modalităţile de eliberare emoţională în cazul dezechilibrelor emoţionale, anxietăţii, fricii, fobiilor, durerilor de cap sau spate, abuzurilor emoţionale, precum și modul de combatere a dependenţelor alimentare. “Întâlnirile Oanei Sorescu” vor avea loc în fiecare zi a TMA 2016, între 25 și 28 februarie (joi-duminică), între orele 13:00-14:30.

La TMA 2016 vor avea loc conferinţe despre AUTOVINDECARE și vindecarea prin terapii alternative!

Life coach-ul Cerasela Rogen, speaker motivaţional cu experienţă, va susţine sâmbătă, 27 februarie, cu începere de la ora 10:00 a unei conferinţe pe tema autovindecării și a tehnicilor de vindecare holistică (theta healing). De asemenea, Festivalul Spiritualităţii propune vizitatorilor o serie de întâlniri cu terapeuţi atestaţi ANATECOR (Asociaţia Naţională de Terapii Complementare din România) care iniţiază publicul într-o serie de metode de echilibrare energetică.

Găsește-ţi echilibrul și îmbunătăţește-ţi starea de bine, la TMA 2016!

Programul conferinţelor și seminariilor ale Festivalului de Spiritualitate, Medicină Alternativă şi Terapii Complementare se găseşte aici.

TMA este un eveniment organizat de ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României. Mai multe informaţii despre festival se găsesc pe www.tma-expo.ro si pe pagina de facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/TMA.Romexpo

Program de vizitare:

  • 25 – 27 februarie 2016 (joi-sâmbătă): intre 10.00 si 18.00
  • 28 februarie 2016 (duminică): intre 10.00 si 16.00

Loc de desfasurare:

Pavilionul: E1

Acces:
Bilet intrare adulti şi studenţi: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită.

Tarif acces parcare : 3 lei/ ora

Biletele pot fi achizitionate si online, prin accesarea platformei de vânzare bilete de pe website-ul http://romexpo.ro/bilete/ro/home

TMA este organizat in aceeasi perioada cu Târgul de Turism al României-ediţia de primavară (www.targuldeturism.ro), Romanian Nautical Expo – Expoziţia internaţională de ambarcaţiuni de agrement, sportive şi de pescuit, echipamente si accesorii (www.exponautic.ro) si Expo Sport si Agrement – Expoziţia de articole sportive, echipamente şi accesorii – EXPO SPORT SI AGREMENT (www.exposport.ro).

Comments

comments

Previous:

Cum sa raspunzi cand ti se spun banalitati despre fitness?

Next:

Vine Maimuta de foc!

You may also like

Post a new comment