Nu arunca zaţul de cafea. Face minuni pentru piele şi păr

05 October of 2016

Obişnuieşti să arunci zaţul de la cafea în fiecare dimineaţă? Păstrează-l, deoarece are nenumărate întrebuinţări, atât pentru înfrumuseţare, cât şi pentru a curăţa diverse obiecte din casă.

Exfoliant pentru piele

Deşi la prima vedere pare ciudat, masarea pielii cu zaţ de cafea este cât se poate de benefică pentru piele. Tot ce trebuie să faci este să amesteci puţin ulei de măsline cu zaţul de cafea, după care îl foloseşti pentru a-ţi masa pielea. Acesta tonifică pielea prin îndepărtarea celulelor moarte şi stimularea producţiei de celule noi. Astfel, vei avea o piele frumoasă şi catifelată, fără a arunca banii pe produse scumpe de înfrumuseţare.

Te scapă de celulită

Celulita este unul dintre cei mai mari inamici ai femeilor, iar eliminarea ei implică, de cele mai multe ori, un program intens de exerciţii fizice, dar şi o alimentaţie sănătoasă. O alternativă mai simplă ar fi să foloseşti zaţul de cafea. Amestecă-l cu un albuş de ou, după care aplică-l pe coapse şi înfăşoară zona cu o folie de plastic. După aproximativ 20 de minute îndepărtează plasticul şi clăteşte zona cu apă. Pentru rezultate bune este recomandat să faci acest tratament de două ori pe săptămână.

Tratament pentru păr

Zaţul de cafea poate fi folosit şi ca mască de păr, pentru persoanele cu părul şaten sau brunet. Astfel, după spălare, aplică pe păr balsamul amestecat cu zaţ de cafea. Astfel, vei avea un păr moale şi mătăsos. Mai mult, după utilizări repetate, părul tău va avea şi un luciu sănătos.

Afla mai multe AICI

Citeste si:

  1. Greseli de frumusete care iti fac rau
  2. Greseli care te imbatranesc
  3. 10 greseli de machiaj care te imbatranesc cu 10 ani
  4. 10 greșeli pe care e în regulă să le facem…

Comments

comments

Previous:

Vom trai 100 de ani! Suntem pregatiti?

Next:

Şofranul, condimentul-minune: distruge celulele canceroase şi are efect afrodisiac

You may also like

Post a new comment