Joburi în comunicare

05 June of 2015

Seria de târguri de cariere în comunicare “Fabrica de Joburi” continuă cu ediția din Pitești, care va avea loc mâine.

Primul târg a fost organizat pe 28 mai în București, continuă cu Pitești și Ploiești, după care se va reîntoarce în București, în septembrie. În fiecare oraș, târgul va avea cel puțin 10 standuri ale angajatorilor de nișă reprezentativi pentru aria de comunicare internă și externă.

Fabrica de Joburi este o platformă de formare și integrare în câmpul muncii care se adresează celor care își doresc să activeze în aria de marketing.  Acesta este primul târg de joburi care încurajează egalitatea de șanse și de gen în cadrul industriei de comunicare și nu numai.

La toate edițiile evenimentului, candidații vor intra în contact cu angajatorii, vor susține interviuri și simulări live, vor avea parte de concursuri și competiții, pre-testări și vor participa la workshopuri de prezentare ale companiilor prezente, totul gratuit.

Principalii angajatori vin cu oferte de angajare din domenii complexe precum customer care, mass media, relații publice, marketing, vânzări, cercetare etc. La târgul de carieră, sunt așteptați studenți, femei aflate în căutarea unui loc de muncă și oportunități de carieră, dar și persoanele care doresc să își dezvolte abilitățile personale.

Fabrica de Joburi este un proiect Media FEM – Școala Națională de Jurnalism care promovează atât oportunități de carieră, cât și instrumente moderne de formare și recrutare destinate viitorilor profesioniști din domenii conexe comunicării. În plus, strategia lor se axează pe combaterea discriminării prin conștientizarea drepturilor egale, depășirea stereotipurilor culturale și creșterea incluziunii femeilor și grupurilor vulnerabile.

Pentru mai multe detalii despre seria de târguri de joburi vizitați pagina de Facebook Fabrica de Joburi.

Foto: PR

Comments

comments

Previous:

Serialul „Singuri”, o realitate pura

Next:

SocialXchange,după muncă și răsplată

You may also like

Post a new comment