De ce îl iubim pe Pavel Bartoș?

20 November of 2014

Primul invitat al acestei rubrici în care femeile obișnuite vor toca mărunt (dar de bine!) bărbați celebri este Pavel Bartoș. Pentru că și-a câștigat pe drept faima, nu trebuie să te gândești mult ce-ți place la el.

Pavel-Bartos
L-am întrebat pe simpaticul amfitrion de la „Vocea României“ și „Românii au talent“ de ce crede el că îl iubesc femeile. Ne-a răspuns cu inconfundabila voie bună: „Femeile mă iubesc pentru că sunt natural, sunt aşa cum sunt şi am simţul umorului mereu la mine. Bineînţeles, cel mai important motiv este acela că am patru fete acasă, de vârste diferite, şi ştiu foarte bine cum să mă port cu ele indiferent de situaţie.“ A ghicit, în mare, motivele pentru care îl iubim și noi, fetele din redacția Ioana!

♥ Îl iubesc pentru că are un umor nebun şi pentru că se descurcă de minune atât ca om de televiziune, cât şi ca actor. L-am văzut în spec­tacolul „Natură moartă cu nepot obez“, la Teatrul Odeon, unde a făcut un rol extraordinar! (Alina Grozea, redactor şef)

♥ E întotdeauna o prezență veselă și dinamică. Totul la el, de la fizionomie la gesturi și vorbe, îți descrețește fruntea. (Angela Cîlțan, redactor)

♥ Pavel Bartoș îmi place pentru că e un personaj simpatic care-și ascunde timiditatea în spatele unui zâmbet șugubăț. Și pentru că este un maestru al improvizației. (Camelia Buia, manager vânzări)

♥ Îmi place de Pavel Bartoș pentru că este o persoană veselă, inteligentă şi mă face mereu să zâmbesc fără să vreau. Şi pentru că face un cuplu reuşit cu Smiley! (Sorina Spînu, art director)

♥ E familist şi e şi ardelean, de-aia îl plac! (Mara Wagner, workflow editor)

 

Foto: ProTV

Comments

comments

Previous:

Nuami Dinescu: „Dimineaţa perfectă e cea trăită aproape de mare, cu o cană de cafea şi un om drag lângă mine.“

Next:

Tartă rapidă cu prune și scorțișoară

You may also like

Post a new comment