Ce-i mișcă pe bărbați

08 May of 2012

Ca să nu avem discuții, vom spune din capul locului că îi iubim. Bărbații noștri sunt minu­nați! Sexy! Și nici n-am vrea să fie altfel. Bun, acum că am clarificat acest lucru, să trecem la subiect: oricât ți-ar plăcea un bărbat și oricât ți-ar plăcea să faci dragos­te cu el, se întâmplă uneori să te întrebi, mirată, în timpul actelor erotice: ce-o fi în capul lui? Iată explicațiile pentru cele mai frecvente apucături ale bărbaților.

[dress code]
Da, există acel specimen de bărbat care face amor cu șosetele în picioare. De ce? Că doar n-are nevoie de șosete ca să-i țină cald – cu excepția cazului în care sunteți la Polul Nord. Nu, dacă ar fi sincer, ar recunoaște că este prea comod să-și scoată șosetele, pentru că îi este indiferent dacă este complet dezbrăcat sau nu. Esențialul este ca TU să fii complet goală.

[lumini și umbre]
Nu-i adevărat că femeile preferă să facă sex pe întuneric. Multora dintre noi ne place să le vedem chipul partenerilor. Dar lumina blândă a lumânărilor ne este de ajuns pentru asta. Bărbații, în schimb, preferă o lumină ca de fast-food. De ce? Pentru că pe ei nu-i interesează romantismul, ci mai mult detaliile – îi excită.

[întrebarea]
Un zâmbet mulțumit pe toată fața și apoi întrebarea: „A fost bine?“ sau: „Ai avut orgasm?“. Sigur, noi credem că vrea să audă aplauze. De fapt, săracul e doar nesigur. Pentru bărbați este extrem de important să fie amanți buni – din nefericire nu prea știu ei exact ce înseamnă asta. Și atunci întreabă.

[Același lucru]
Nouă ni se pare minunat să ne giugiulim pe îndelete, mult timp, fără ca asta să ducă în mod automat la un act sexual. Lor așa ceva li se pare stupid spre imposibil. Motivul este simplu: în primul rând, săruturile îi înnebunesc atât de tare încât nu se mai pot opri, iar în al doilea rând, după sex nu mai văd sensul giugiulelilor.

[Marea liniște]
Există păreri care susțin că un bărbat adevărat geme o singură dată în timpul sexului: când ejaculează. De ce? Expli­cația convenabilă lor ar fi că un gentleman tace și savurează (cam ca pe stadion, nu?). În realitate alta este explicația: s-au obișnuit s-o facă pe mutește încă de mici, ca părinții să nu-i audă cât de des se masturbează. Sau… poate că băr­bații nu pot exprima sentimentele prin gemete?

[Finalul]
După act, femeile se mai alintă puțin până se întorc la realitate, vor să fie ținute în brațe, mângâiate… Din păcate tot ce primesc din partea partenerului este un lung și profund sforăit. Pentru că, da, el a și adormit deja. De ce? Se pare că după ce are orgasm, glicemia unui bărbat scade atât de mult încât pur și simplu nu mai este în stare să rămână treaz.

Comments

comments

Previous:

10 întrebări pentru Irina Petrea

Next:

Cum stă treaba cu faimosul punct G

You may also like

Post a new comment