Ce boli te pandesc in functie de zodie

08 April of 2016

Astrologia, poate cea mai veche filosofie asupra lumii şi a omului, nu putea să nu cuprindă şi domeniul sănătăţii. Prin urmare, astrologul ziarului „ring”, Radu Ştefănescu, a acceptat să ne dezvăluie ce boli ne pândesc pe fiecare în funcţie de zodie.

Berbecul guvernează capul Sinuzitele şi problemele stomatologice sunt, statistic, cele mai frecvente probleme în cazul Berbecilor. Ei sunt predispuşi, de asemenea, la accidente.
Taurul, probleme cu gâtul Răcelile şi infecţiile în gât, amigdalita etc sunt bine-cunoscute de nativii din Taur. Problemele de tiroidă sunt întâlnite într-un procent semnificativ la doamnele senioare din această zodie.
Gemenii, sensibili la infecţii pulmonare Bronşita este boala zodiei, agravată de fumat. Sistemul nervos, dar şi încheieturile sunt probleme ale zodiei Gemenilor. Statistic, sunt mai mult fracturi, accidente la nivelul braţelor decât boli cronice. Depresia este, de asemenea, tot o boală a zodiei.
Racul suferă cu stomacul Unii autori spun că şi cu mâinile, amintind de cleştii racului. Statistic, cele mai multe cazuri de ulcer, indigestii şi alte tulburări gastrice se întâlnesc la nativii din posesiva zodie.
Leul inima şi coloana vertebrală Infarctul miocardic este întâlnit la Lei cu o frecvenţă mai mare de opt ori şi jumătate faţă de alte zodii.
Fecioara, probleme cu intestinele Tendinţa nativilor de a se îngrijora şi a-şi face nervi pentru orice, asemănătoare cu a Racilor, le produce disfuncţii, uneori metabolice, alteori nervoase, mai ales la nivelul intestinelor
Balanţa, „vinovată” de bolile rinichilor Acest semn zodiacal este predispus la boli de vezică, de rinichi sau ale intestinelor. Balanţa este foarte sensibilă din punct de vedere psihic, persoanele de vârsta a doua sau a treia fiind mai predispuse decât cele tinere spre migrene, nevralgii sau neurastenii.
Scorpionul, predispus la probleme ale organelor sexuale Dar şi la tot felul de derapări de comportament, la alcoolism şi o duritate agresivă în comportament.

Restul detaliilor le poti citi AICI

Comments

comments

Previous:

Intalnire in munti. Povesti din viata

Next:

Trucuri de înfrumuseţare pe care trebuie să le știi

You may also like

Post a new comment