Aspecte astrale în perioada Gemenilor (21.05 – 21.06)

07 June of 2013

bruniewska/Fotolia

bruniewska/Fotolia

Luna Gemenilor va fi plină de comunicare, pentru că acum s-au adunat în acest semn o mulțime de planete – Soarele, Mercur, Venus, Jupiter, iar în a doua jumătate a lunii li se va alătura şi Marte. În această perioadă este recomandabil să petreceţi timp cu prietenii, să ieșiți în lume, să faceţi cunoştinţe şi, desigur, să învăţaţi lucruri noi. Şi Luna Neagră se află în Gemeni – de aceea, atunci când veniţi în contact cu oameni necunoscuți, nu e cazul să aveţi încredere în ei de la început, de asemenea este important să nu vă lăsaţi influenţată de zvonuri şi bârfe, să percepeţi în mod critic informaţiile ce apar în presă ori la TV.
Luna Gemenilor este foarte potrivită pentru călătorii lungi, cu maşina sau trenul, aşa că, dacă aveți de gând să vă luați o vacanță, o puteţi petrece făcând o excursie interesantă prin câteva oraşe sau chiar ţări.
Eclipsa de Lună de pe 25 mai va fi în Săgetător și va orienta atenţia, în primul rând, spre sfera religioasă şi normele morale, se pot accentua contradicţiile pe teme religioase şi etnice. Neptun, planeta responsabilă pentru sfera spirituală, se va afla într-o configuraţie tensionată, de cvadratură, faţă de linia eclipsei, aşa că disputele şi conflictele în acest domeniu nu vor putea fi evitate. Vă recomandăm să vă implicaţi mai puţin în acest gen de ciocniri, căci disputele pe tema credinţei nu vor avea acum rezultate pozitive.
Marte se află în Taur până pe 1 iunie, ceea ce favorizează activitățile practice intense, în special munca fizică, muncile pământului. De pe 1 iunie Marte intră în Gemeni şi energia lui îi va ajuta pe toţi cei pentru care cel mai important domeniu sunt comunicaţiile – jurnalişti, specialiști în marketing, agenţi de publicitate, agenţi comerciali etc.
Conjuncţia Venus–Mercur–Jupiter în Gemeni va crea de la sfârşitul lui mai posibilităţi minunate pentru contacte romantice. Totuşi, pe 1-2 iunie nu e cazul să luaţi decizii importante legate de viaţa personală. Odată cu intrarea lui Venus în semnul Racului pe 3 iunie, în dragoste vor trece pe primul plan valorile familiei. În perioada 8-16 iunie, configuraţia tensionată Venus–Uranus–Pluton poate determina conflicte şi despărţiri: fiţi precauți şi toleranţi! 17-20 iunie sunt zile minunate pentru comunicarea cu iubitul, armonia se restabileşte şi va fi simplu să vă înțelegeți.
Din 27 iunie Mercur va fi retrograd, aşa că aveți grijă: toate întâlnirile şi călătoriile importante ar fi bine să le faceţi înainte de această dată.

Comments

comments

Previous:

Aspecte astrale în perioada Racului (22.06 – 22.07)

Next:

11 întrebări pentru Cristina Șoloc

You may also like

Post a new comment