Vrei un păr drept, perfect? Iată soluția ideală!

11 October of 2016

Se știe că femeile, orice ar avea sau nu ar avea, sunt veșnic nemulțumite. Cele cu părul buclat sau creț și-l doresc mătăsos și drept și, evident, viceversa.

Toate știm cât de costisitoare sunt vizitele la salon și faptul că uneori, oricât de mult ne-am strădui, nu iese totul așa cum vedem în miile de tutoriale de pe YouTube, unde rezultatele sunt uimitoare. Dacă și tu te afli în categoria celor care iubesc părul drept, află că dorințele tale de a avea podoaba capilară mult visată se pot îndeplini printr-o metodă simplă: îndreptarea cu keratină, pe care o poți face la salon sau chiar la tine acasă, singură sau cu ajutorul unei prietene, dacă consideri că nu te descurci.

Rezultate uimitoare și de durată

Deși internetul este plin de zeci, poate chiar sute de păreri, unele au relevanță, altele nu. Tot ce trebuie să știi este că îndreptarea cu keratină nu distruge părul. Din contră. Îl ajută să se regenereze și-i oferă suplețea pe care o visezi. Această procedură se efectuează în aproape toate saloanele, însă înainte de a da o fugă la cel mai apropiat salon și de a-ți face programare, trebuie să știi că procedura este destul de costisitoare. Și de ce să nu o faci acasă, dacă tot se poate? Iată cum:

Pentru început, trebuie să comanzi un kit de pe internet. Sunt suficiente pagini care te ajută să achiziționezi ceea ce ai nevoie, dar ai mare grijă de unde cumperi. Kitul pe care îl comanzi trebuie să conțină următoarele: keratină (de obicei între 60-100 ml, în funcție de lungimea părului tău și de cât de des este acesta), șampon clarifiant și, bineînțeles, șampon fără SLS (fără sulf – n.r.), deoarece sulful „alungă” keratina din păr. Pașii de aplicare a tratamentului sunt următorii:

Spală părul foarte bine cu șampon clarifiant.

Usucă-l în proporție de 100%. După ce îl vei usca, vei observa că este lipsit de strălucire și că arată într-un mod destul de ciudat. Nu te speria! Acest lucru se datorează șamponului clarifiant, care are proprietatea de a „scoate” din păr toate impuritățile și excesul de sebuum.

Este perfect normal!

Împarte părul în trei-patru părți, pentru a-ți fi mai ușor să aplici keratina. Aceasta se aplică la un cm de la rădăcină pentru părul drept/ondulat și la 0,5 cm pentru părul foarte creț. Pentru a o aplica, folosește aceeași procedură ca atunci când te vopsești. Keratina trebuie să ajungă până la vârfuri și să fie distribuită uniform, pe toată suprafața părului.

 

  1. Tratamente cosmetice de iarna pentru acasa
  2. Cel mai frumos gazon
  3. Buze sanatoase iarna

Comments

comments

Previous:

Alege creionul în funcție de culoarea ochilor

Next:

Secretul unei posturi perfecte

You may also like

Post a new comment