Vreau sa iti spun ca te iubesc!

08 January of 2010

De un an sunt un cuplu. Nu a fost un an ușor, dar a fost un an interesant. Iulia îi face o declarație de dragoste lui Cristian:

Este o situație neobișnuită. Stau la masă și încerc să îți scriu. Știu că vei ajunge în curând acasă și aș putea să îți spun tot ce am pe suflet. Vreau să îmi găsesc cuvintele potrivite și este foarte greu.

A trecut un an de când suntem împreună și am trecut deja prin atât de multe încercări. La început am avut „o relație la distanță“, un fel de „iubire la fără frecvență“, a fost un început dificil. A venit toamna care ți-a adus șomajul.

A fost groaznic să te văd cum suferi. Îmi amintesc cum mi-ai spus într-o seară: „În țara asta nu valorezi nimic!“ Te-am îmbrățișat și ți-am spus că ești cel mai important om din viața mea. Ai zâmbit: „Iubirea ta mă ține în viață.“ Știu că ești, de obicei, un taciturn. Cuvintele tale de atunci au însemnat și înseamnă foarte mult pentru mine. De atunci sunt sigură: putem să reușim atât timp cât suntem împreună.

Ți-ai găsit un loc de muncă după zeci de cereri de angajare. L-ai refuzat din cauza noastră. Nu ai vrut să te muți în alt colț de țară, departe de mine. Dacă aveam îndoieli, atunci am avut o certitudine: „Ești bărbatul vieții mele.“ De aceea, te-am rugat să te muți la mine, deși ne cunoșteam doar de câteva luni. Am făcut bine când am mizat pe iubirea și steaua noastră norocoasă: ți-ai găsit aici un loc de muncă bine plătit. Pentru mine a fost un semn că ne potrivim.

Ar fi trebuit să fie bine. Dar în pragul sărbătorilor, tata a fost diagnosticat cu cancer. Tot timpul ai fost alături de mine. Mi-ai fost sprijin când mă clătinam, m-ai ținut când m-au lăsat picioarele, m-ai însoțit la spital, chiar dacă tata era nedrept cu tine. Tocmai cu tine. Nu i-ai răspuns, nu mi-ai reproșat nimic. Îți mulțumesc. Nu știu ce aș fi făcut fără tine la înmormântare.

În curând are să vină primăvara. Ziua îndrăgostiților va fi o zi tristă pentru mine, dar plină de speranță: ești alături de mine. Îmi imaginez miezul nopții, când vom desface sticla de șampanie și am să mă uit adânc în ochii tăi. Sunt atât de îndrăgostită de tine! De multe ori am impresia că nu voi suporta atâta fericire. Săptămâna trecută mi-ai spus că mă iubești atât de mult, încât mi-ai da luna și stelele de pe cer. Iubitule, ai făcut-o de mult.

Mi-aș dori ca iubirea noastră să biruiască toate necazurile, să fie veșnică. Niciunul dintre noi nu mai este copil, avem oarecare experiență de viață, am avut și deziluzii. Eu am simțit fiorul unei iubiri profunde, care într-o zi s-a transformat în rutină, în indiferență. Îmi doresc din toată inima să nu ni se întâmple așa ceva. Ar fi o tristețe mult prea mare. Nici nu cred că ar putea să fie posibil: ești primul bărbat alături de care mă simt bine, nu îmi este teamă, alături de care îmi doresc o familie, copii. Iubesc fiecare părticică a ta, te iubesc așa cum ești, cu bune și rele. Chiar și când pierzi capacul tubului de pastă de dinți. Nu mă deranjează când sunt sub duș și pleci de acasă lăsând ușa deschisă. Am început să zâmbesc: așa ești tu și mă bucur că nu mai sunt singură. Poate să existe mai multă fericire? Nu cred. De aceea, mă bucur de primăvara care va veni cu flori și fluturi, de sărutul tău de Sf. Valentin!

Iulia, Giurgiu

Timpul reflecțiilor

Ascultați-vă vocea lăuntrică, trageți concluzii, acum de ziua îndrăgostiților, acordați-vă puțin timp pentru meditație. Analizați-vă propria persoană, verificați-vă relația, puneți-vă o dorință.

Sfatul experțiilor:

• Conștientizați încă o dată lucrurile pozitive ale anului trecut. Vor fi doar amintiri plăcute.

• Vreți să mulțumiți cuiva? Faceți-o, vă veți simți mai bine.

• Ce a mers prost? Întrebați-vă pe un ton constructiv: ce doriți și ce puteți să schimbați?

• Fiți mereu un om realist de câte ori vă propuneți ceva!

Comments

comments

Previous:

Atunci când ai grijă de ea, dragostea poate să devină mai puternică

Next:

Ce gândesc bărbații când fac amor

You may also like

Post a new comment