Zece întrebări pentru Neylini

25 October of 2013

Bogdan Grigore

Foto: Bogdan Grigore

  Îţi cumperi cărţi? Ai o carte preferată?
Neylini: Cărţi nu mi-am mai cumpărat de ceva vreme, dar toamna asta e numai bună să reîncep să citesc mai mult. În general, mă atrag cărţile de wellness și cele de dezvoltare personală, dar mă relaxez şi cu beletristică – prietenele mele îmi recomandă ce e nou. Cartea mea preferată, pe care aş reciti-o la infinit, este „Dama cu camelii“, de Ale­xandre Dumas. Clasică, dar atât de frumoasă!
  Dacă ar fi să faci o poezie, cum ar suna?
Cât mai „muzical“. Mă gândesc de ceva vreme să încep să-mi scriu propriile versuri, deci veţi avea ocazia să şi auziţi cum sună cuvintele mele puse în rime.
  Ce te enervează şi nu poţi schimba la tine?
Neylini: Sunt extrem de nerăbdătoare şi agitată. Mi-ar plăcea să mă calmez şi să iau lucrurile aşa cum vin, în ritmul lor, însă mi-e aproape imposibil când mă aştept ca proiectele şi ideile mele să se materializeze… ieri!
Mi-am şi ales o meserie în care e nevoie de foarte multă muncă până să ai rezultatele dorite, nu poţi scoate sin­gle-uri la minut, nu se văd roadele eforturilor făcute de azi pe mâine. Însă asta e, asta sunt, dar probabil din defectul acesta cu nerăbdarea îmi iau uneori şi nişte ambiţie în plus.
  Dacă mâine ai deveni blondă, ce fel de probleme crezi că ai întâmpina?
Neylini: Să învăţ repede toate bancurile cu brunete… 🙂
  Cu cine voiai să semeni în adolescenţă?
Neylini: Va suna ciudat poate, dar voiam să semăn cu… Michael Jackson. Mă îmbrăcam în stilul lui, îi ascultam muzica, visam să fiu pe scenă. L-am admirat mult. În general, îmi alegeam ca modele artişti sau trupe pop.
  În ce epocă ți-ar fi plăcut să trăieşti?
Neylini: Nu ştiu cum era în alte vremuri, dar pot să vă spun că-mi place foarte mult acum. O lume în care nu mai există atâtea graniţe, poţi călători şi descoperi alte ţări cu uşurinţă, informaţia şi muzica sunt la înde­mâ­nă… Aşadar, cu bune şi cu rele, nu cred că aş alege altă epocă decât cea în care trăim acum.
  Televiziune sau teatru? De ce?
Neylini: Teatru. La TV nu am la ce să mă uit ca să mă relaxez, să mă bucur sau să-mi dea de gândit cu adevărat.
  Cafea sau șampanie? De ce?
Neylini: Cafea, direct! M-am obișnuit cu ea, face parte din micile mele vicii, din rutina mea zilnică. Şampania, în schimb, o păstrez pentru ocazii speciale.
  Steaua sau Dinamo?
Echipa naţională. 🙂
  Iubire sau căsnicie?
Neylini: Iubire, clar! Nu mă interesează prea mult in­­sti­tu­ţia căsătoriei… dacă e să fie ambele la un loc, într-o re­laţie tip „love and marriage“, foarte bine. Însă, personal, consider că nu e nevoie de un act care să consemneze că doi oameni îşi vor fi alături la bine şi la greu. Odată cu oficializarea relaţiei vin şi obligaţiile, compromisurile… care în timp pot sufoca iubirea.
Ivana Iancu

Comments

comments

Previous:

Inca un disc de platina pentru BZN!

Next:

În premieră în România: Scooby-Doo vine la Bucureşti în 2014

You may also like

Post a new comment