Serialul “Comrade detective”, filmat în România, are premiera la Hollywood pe 4 august

03 August of 2017

La 25 de ani de la infiintare si la peste 250 de filme artistice le lung metraj realizate in aceasta perioda, Castel Film are placerea de a va anunta o premiera in istoria filmului!

Serialul de televiziune “Comrade Detective” produs de catre compania Americana A24 (Channing Tatum) pentru platforma Amazon Prime va avea premiera mondiala pe 4 august. Pentru inceput serialul va fi disponibil doar in SUA, Marea Britanie, Australia si Noua Zeelanda.

Acest serial este unic pentru Romania pentru ca pe langa faptul ca actiunea este localizata in Romania anilor ’80, are o distributie exclusiv romaneasca si este interpretat in limba romana! Celebri actori americani Channing Tatum si Joseph Gordon-Levitt ii dubleaza pe Florin Piersic Jr si Corneliu Ulici respectiv. Cei doi actori romani impreuna cu Olivia Nita care fac roluri memorabile in acest serial vor lua parte zilele aceste la lansarea serialului in SUA alaturi de producatorii romani Vlad Paunescu (Castel Film) si Cristi Bostanescu (Castel Film).

Din distributie fac parte:
Florin Piersic Jr – Gregor Anghel
Corneliu Ulici – Iosif Baciu
Olivia Nita – Jane
Adrian Paduraru – capitanul Covaci
Diana Vladu – Sonia Baciu
Ion Grosu – Stan
Cristian Popa – Nikita Ionescu
Special guest: Irina Margareta Nistor

Echipa care a realizat acest serial are in componenta pe:
Rhys Thomas – regizor
Sam Goldie – director de imagine
Dan Toader – Scenograf
Oana Paunescu si Ana Cucu – Designer Costume
Liliana Toma – Casting
Dana Busoiu – Machiaj
Adelina Handuri – Coafura
Dragos Stanomir C.S.A. – Inginer sunet
Dialogurile in limba romana – Ovidiu Niculescu

Filmarile au avut loc in perioada noiembrie – decembrie 2016 in studiourile Castel Film din Izvorani dar si in locatii din Bucuresti. (Trailer: http://castelfilm.ro/article/breaking-news-comrade-detective-trailer-channing-tatum-joe-gordon-levitt-go-full-cold-war-amazon-spoof/)

Sinopsis:
În anii ‘80, guvernul român a creat cel mai popular şi mai longeviv serial, “Tovarasul Detectiv”, o producţie poliţistă care nu doar că-i distra pe cetăţeni, ci promova şi valorile comuniste şi naţionaliste. Primul sezon al producţiei îi prezintă pe detectivi Gergor Anghel şi Iosif Baciu investigând moartea colegului lor Nikita Ionesco şi, în acelaşi timp, dezvăluind un complot subversiv de distrugere a ţării, alimentat de cel mai mare duşman: capitalismul.

Serialul “Comrade detective”, filmat în România, va avea premiera la Hollywood pe 4 august

Tovarăşul miliţian Florin Piersic Junior este gata să-i cucerească pe americani. Actorul joacă rolul principal în cel mai ambiţios serial filmat în România, Comrade Detective, care are premiera la Hollywood pe 4 august. Proiectul este o parodie despre viaţa de… poliţist în România comunistă şi îi aduce la un loc şi pe actorii Channing Tatum şi Kim Basinger, dar şi pe Irina Margareta Nistor.
Nikita este tovaraşul pentru care detectivii Gregor Anghel şi Iosef Baciu, interpretaţi de Florin Piersic Junior şi Corneliu Ulici, decid să facă dreptate cu preţul vieţii.
Căpitanul lor este interpretat de actorul Adrian Păduraru. Serialul respectă reţeta filmelor pe care le vedeau românii în anii 80, pe casetă. Este dublat.
“Pentru ca imi stiau vocea de la Chuck Norris si au insistat sa fie direct vocea mea. E foarte ispititor construit si suficient de misterios cat sa fii curios sa-l vezi pana la capat”, dezvăluie Irina Margareta Nistor.
Channing Tatum și Joseph Gordon-Levitt spun replicile pentru actorii principali, alături de alte nume mari precum Kim Basinger şi Nick Offerman.
Primul sezon, cu şase episoade, s-a turnat în STUDIORILE CASTEL FILM ,Izvorani. Pe 4 august, va fi disponibil pe platforma de streaming Amazon Prime primul trailer oficial pentru serialul „Comrade Detective“.

Comments

comments

Previous:

Vedetele Kanal D au lansat serialului „Dragoste infinita”, care incepe luni seara la Kanal D

Next:

Smiley aduce publicului „O altă EA”, o poveste muzicală din adolescenţă

You may also like

Post a new comment