Octavian Strunila, de la Ferma Vedetelor, la Ferma dupa perdea

26 February of 2018

Am stat de vorba, dupa perdea, cu Octavian Strunila si trebuie sa afli si tu ce ne-a spus. Octavian strunila ne-a spus ce planuri are, ce isi doreste si ce crede el despre femei, in general.

  • Ești un actor, regizor și scenarist cunoscut de publicul de teatru. Cum ai ajuns la Ferma dupa perdea?

La Ferma dupa perdea cred ca a contat foarte mult experienta mea de fost concurent la Ferma vedetelor! Tot ce am trait acolo m-a ajutat atunci cand am dat proba pentru aceasta pozitie. Conteaza foarte mult sa ai un reper real despre cum traiesc oamenii aceia in ferma, prin ce trec, ce simt, cum ii afecteaza fiecare lucru, fie el cat de marunt! Traind atata vreme in conditiile din ferma, eu stiu foarte bine ce ii apasa cel mai des pe concurenti, de ce le este cel mai dor si care sunt momentele critice care ii pot face sa cedeze psihic. Iar la Ferma dupa perdea despre asta vorbim.

  1. Care sunt planurile tale profesionale pentru următorii 5 ani?

Ma intereseaza sa creez un balans intre teatru si TV. Pentru mine ambele lumi sunt fascinante si nu pot renunta la niciuna. Mi-as dori inca 5 piese de teatru pe care sa le pun in scena.

  1. Știu că soția ta este balerină și coregrafă. Cum arată o zi din viața de cuplu a doi artiști?

Eu si Oana lucram acum impreuna la un spectacol. Se numeste “Coaste din viata lui Adam”, este scris si montat de mine, iar Oana face coregrafia si danseaza. Ne impartim ziua intre copii, scoala si repetitii.

  1. Îți dorești ca cei doi copii ai tăi să urmeze cariere artistice?

Copiii mei vor face ce isi doresc. Mi-as dori, insa, sa faca meseria asta doar daca sunt ei foarte atrasi de latura artistica. Nu vreau sa-i indrum eu pe acest drum. Nu-mi plac parintii care isi cara copiii pe la castinguri. Mi se pare ca alegerea trebuie sa fie a lor. 

  1. Ce apreciezi la o femeie? Ce le recomanzi cititoarelor revisteiIoana?

O femeie poate sa fie frumoasa in multe feluri.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: Dana Verescu

 

 

Comments

comments

Previous:

Tonică și la fel de tânără

Next:

Andreea Ibacka și povestea ei de la Ferma vedetelor

You may also like

Post a new comment