Leonardo DiCaprio. Dupa Oscar, vine Putin!

29 February of 2016

Actorul american Leonardo DiCaprio, care și-a văzut în fine cel mai mare vis al său, împlinit și a reușit să obțină un Oscar pentru cel mai bun rol principal masculin, va juca rolul președintelui rus Vladimir Putin într-un thriller politic având ca titlu numele liderului de la Kremlin, scrie EFE, preluând o știre difuzată de postul de televiziune Dozhd din Rusia.

Informația apare la numai câteva zile după ce artistul mărturisea, într-un interviu pentru cotidianul german ”Welt am Sonntag”, că i-ar plăcea să-l interpreteze pe Vladimir Putin.

Filmările vor avea loc în acest an în Rusia, SUA și diferite țări din Europa, a declarat Valeri Saarian, unul dintre reprezentanții casei de producție cinematografică ”Knights Bridge Entertainment”, menționând că în curând va fi aprobat scenariul, scris de trei persoane. Lungmetrajul va avea un regizor ”cunoscut de toată lumea”, a spus el, fără a da însă numele acestuia.

”De la ofițer KGB la premier și președinte. Omul-mit. O viziune asupra vieții private și a carierei uneia dintre cele mai influente personalități din lume”, așa a descris Valeri Saarian pelicula care va avea premiera în 2017.

Vedeta de 41 de ani — care se află acum în centrul atenției datorită interpretării din ”The Reventant”, pentru care a primit mult visatul Oscar pentru ”Cel mai bun actor într-un rol principal” — și-a dat deja acceptul pentru a juca în ”Putin”, a adăugat sursa citată.

Leonardo DiCaprio s-a întâlnit cu Vladimir Putin în 2010, la Sankt Petersburg, cu ocazia unui summit pentru protejarea tigrilor siberieni. ”Am discutat cu Putin doar despre apărarea acestor animale magnifice”, a precizat cineastul american, care, prin fundația pe care o conduce, a oferit sprijin financiar pentru numeroase proiecte privind protejarea acestor feline mari.

Citeste si:

Articol exclusiv online

Editor: Otilia Ignat

Comments

comments

Previous:

(P) Andre Rieu, in top alaturi de Depeche Mode, Elton John si Bon Jovi

Next:

13 intrebari pentru Andi Moisescu

You may also like

Post a new comment