Corina Dănilă: ,,Când ajungi la un echilibru în viață, ți se citește pe chip,,

30 March of 2012

Foto: TVR

Corina Dănilă a revenit la TVR cu emisiunea „Topping” și în fiecare vineri ne invită la o tură de topuri ale săptămânii realizate cu ajutorul publicului.
Cât de importantă este televiziunea pentru tine?
C.D.: În copilărie visam, fără niciun dubiu, să devin actriță. Ceea ce am și ajuns mai târziu, nu doar terminând IATC-ul, dar și interpretând diverse roluri în teatru și în film. Pe urmă, în viața mea a apărut televiziunea. A fost un job care, pe parcurs, a devenit o pasiune, iar acum e un mod de viață. Nu ai cum să eviți ca activitatea care simți că te împlinește cu adevărat să nu devină un mod de viață.

Ce ai face dacă de mâine nu ai mai fi pe sticlă?
C.D.: Păi, ce am făcut și atunci când nu am mai apărut la televizor. Am găsit alte activități în care să-mi exploatez cât mai mult pregătirea și experiența, dar în care să găsesc și acea împlinire despre care vorbeam. Apoi, să nu o uităm pe Rianna, fiica mea, care ar avea cel mai mult de câștigat dacă mama ei nu ar mai fi la TV. Am avea mai mult timp de petrecut împreună, de mers în excursii, în drumeții sau pur și simplu de stat ca fetele la taclale.

Ce avantaje ți-a adus notorietatea?
C.D.: Nu pot să spun că mi-a adus avantaje. Dimpotrivă. Crezi că dacă apar la televizor am dreptul să eludez legea sau regulile bunului simț? Că am dreptul să nu mai stau la coadă la benzinărie? Dimpotrivă, odată cu celebritatea vine și o în­cărcătură suplimentară de responsabilitate, pentru că oamenii, în momentul în care te recunosc pe stradă, te privesc cu mult mai multă atenție, te analizează și au așteptări mult mai mari decât de la cei pe care nu îi cunosc.

Ai pasiuni și hobby-uri?
C.D.: Ooo, am tot felul de pasiuni, dar din păcate timpul nu îmi permite să mă dedic tuturor lucrurilor. Așa că am mici hobby-uri zilnice, cum ar fi cele câteva momente liniștite în care degust o cafea, sau hobby-uri de weekend, când am timp să citesc, să văd un spectacol sau să mă întâlnesc cu prietenii. Am și hobby-uri de vacanță, când călătoresc, fac mișcare, mă bucur de soare, de natură, de timpul petrecut în afara orașului.

Faci sport? Cum reușești să fii mereu frumoasă?
C.D.: Din păcate, nu mai am timp să fac sport atât de mult timp cât mi-aș dori. Iar referitor la frumusețe, nu fac nimic special, aici trebuie să le mulțumesc părinților mei, pentru că de la ei am moștenit trăsăturile, și bunului Dumnezeu. Apoi să nu uităm că, așa cum ochii sunt oglinda sufletului, pe față se reflectă simțămintele și gândurile noastre. Dacă ai înțelepciunea sau norocul să atingi acel echilibru în viață, atunci acest lucru se va vedea pe chipul tău.

Comments

comments

Previous:

Andreea Mantea ”Când înaintezi în vârstă ți se schimbă prioritățile”

Next:

10 întrebări pentru Irina Petrea

You may also like

Post a new comment