Angelia Jolie si Brad Pitt se bat si vor divorta

03 November of 2015

Angelia Jolie și Brad Pitt sunt în mijlocul unui conflict major, relația lor este la final și singura soluție este divorțul.

Anunțul despre divorț este iminent și nimic nu pare a salva această relație considerată una dintre cele mai frumoase. Toată povestea este prinsă într-un film, ultimul film al celor doi. Intitulat By the Sea, protagoniștii: Angelia Jolie și Brad Pitt recidivează după domnul și doamna Smith (peliculă apărută în 2005, filmul fiind povestea a doi asasini căsătoriți care nu realizează că sunt propriile obiective) și luptă cu patimă unul împotriva altuia.

By the Sea este plin de scene de viață absolut posibile și probabile din viața cuplului, până la momentul în care totul degenerează. Sunt sigură că Angelia Jolie și Brad Pitt se ceartă, probabil că uneori chiar serios. Care relație de cuplu poate funcționa fără conflicte? Pe de altă parte tot atât de sigură sunt că unele din scenele violente din By the Sea sunt fabulație totală, după cum momentele de tabndrețe și afecțiune sunt perfect autentice și reale.

Ca spectator nu pot decât să mă întreb de unde vine pasiunea celor doi pentru filme în care nu fac altceva decât să-și ucidă, în bătaie și violențe, relația? O explicație foarte poetică ar fi aceea că cei doi au o viață perfectă și astfel de scenarii îi amuză și îi distrează.

Filmul este unul despre viață, despre oameni, realități prea puțin spuse, despre sex și patimă. Multă patimă!

Și în loc de final: Angelia Jolie și Brad Pitt nu se bat și nu divorțează decât în film. În viața de zi cu zi pare să le fie foarte bine!

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comments

comments

eveniment ioana cum trecem peste despartiri

Previous:

Eveniment Ioana – Cum trecem peste despartiri

Next:

Molly Moon și Incredibila carte a hipnozei

You may also like

Post a new comment