Andreea Raicu: „Încerc să găsesc mereu un echilibru în tot ceea ce fac“

14 December of 2011

Sensibilă și romantică, diva „pe tocuri” este o persoană decentă, cu mult bun-simț și care încearcă permanent să devină mai bogată spiritual, lucru rar în showbiz.

Cum a fost pentru tine anul 2011?
A.R.: Acum, că îmi pui această întrebare, realizez cât de puțin a mai rămas din acest an. E incredibil cât de repede trece timpul. Dacă e să fac un bilanț provizoriu, aș spune că acest an mi-a adus bucuria realizării unei serii de proiecte dragi mie și care s-au bucurat de succes. Aș men­ționa revista online andreearaicu.ro și emisiunea „Miss fata de la țară”. Tot anul acesta am în­țeles cât de important este să fii sănătos, lucru care nu e ceva de la sine înțeles, cum credem de multe ori.

Ce-ți place cel mai mult la București?
A.R.: Îmi place că, deși e orașul în care m-am născut și trăiesc de ceva timp, încă mai descopăr în fiecare zi lucruri de o frumusețe incredibilă. Îmi place să mă „pierd” pe stră­duțele din spatele marilor bulevarde și să mă uit la casele frumoase construite înainte de 1944. Orașul ăsta are străzi și locuri cu o atmosferă incredibilă. Cu prietenii ies de obicei în restaurante sau cafenele, îmi plac locurile discrete.

Ești adepta unui stil natural sau a unor „îmbu­nătățiri”?
A.R.: Cred că, prin tot ceea ce am făcut până acum, am arătat că sunt adepta unui stil natural, fie că vorbim aici de cum ne îmbrăcăm, ne machiem sau ne comportăm. Cred că foarte multă lume subestimează publicul, el știe foarte bine să facă distincția între cine i se prezintă așa cum e și cine încearcă să păcălească. Cred că un stil cât mai natural, firesc este cel mai indicat.

Cum te îngrijești?
A.R.: Nu fac nimic deosebit. Încerc să găsesc un echilibru în tot ceea ce fac și încerc să mă îmbogățesc sufletește. Cred că asta se răsfrânge foarte mult în felul în care arătăm. Sunt adepta unui stil de viață sănătos, a unei alimentații echilibrate, a sportului și, nu în ultimul rând, a unei armonii cu noi înșine.

Ce faci când nu filmezi?
A.R.: Când nu filmez pentru  „Miss fata de la țară” sau nu muncesc la site, scriu și am întâlniri sau ședințe foto. Iar în timpul liber mărturisesc că prefer intimitatea casei mele. Îmi place să îmi chem prietenii la mine, să gătim și să ne uităm la filme. Îmi place să mă relaxez și să mă bucur de oamenii și lucrurile pe care le am.

Ce planuri ai pentru săr­bătorile care se apropie?
A.R.: Planuri pentru sărbători încă nu am, dar cu siguranță o să fiu undeva, înconjurată de oameni dragi. Îmi doresc doar să fiu sănătoasă, linștită, cu familia și cu prietenii.

Interviu de Ivana Iancu

Comments

comments

Previous:

Havasi

Next:

Grig Chiroiu –„Din hobby, râsul a ajuns un mod de existență“

You may also like

Post a new comment