Andreea Mantea ”Când înaintezi în vârstă ți se schimbă prioritățile”

19 March of 2012

Kanal D

Andreea Mantea prezintă împreună cu Adrian Artene emisiunea „Cancan TV” la Kanal D. Dar de la prima ei apariție în rol de „vecină inocentă” până la a modera și realiza emisiuni a parcurs etape care au maturizat-o…

Care sunt calitățile care te-au ajutat?
A.M.: Când am luat castingul pentru rolul de asistentă la „Neața”, nu-mi doream să rămân în televiziune. Mi-a plăcut că a fost un casting, o luptă pe care eu am câștigat-o în fața celorlalte fete, dar a fost mai mult o mulțumire, un orgoliu, atât. Nu aveam încredere în mine și nu-mi doream să ajung mai departe. În schimb, șansa mea a fost faptul că Valeriu Lazarov mi-a propus să prezint „Noaptea Erorilor” alături de Mircea Radu. Am avut încredere totală în el, am acceptat și bine am făcut, pentru că mi-a demonstrat că am ceva pentru televiziune.

E dificilă notorietatea?
A.M.: Am fost ținta unor răutăți, unor frustrări care nu au fost neapărat „atacurile presei”. Cu felul acesta de situații trebuie să ne obișnuim și în viața de zi cu zi. Ni se întâmplă des să fim loviți de răutățile unui om frustrat și trebuie să știm cum să răspundem. Da! E dificilă notorietatea, dar ține de tine și de felul în care-ți construiești viața.

În afară de televiziune ce pasiuni mai ai?
A.M.: Businessul! Mi-aș dori să am o afacere de care să mă ocup de dimineața până seara, să o cresc și să mă implic.

Te destinzi făcând shopping? Te pasionează?
A.M.: A fost un fel de pasiune, dar cu cât înaintezi în vârstă îți dai seama că ai și alte priorități. Mai demult, cum luam salariul, cum îl cheltuiam pe haine, genți, farduri și alte prostii. În timp au apărut alte lucruri mai importante, alte griji, așa că îmi cumpăr atât cât îmi trebuie. Merg la cumpărături doar când trebuie.

Dar la teatru?
A.M.: Foarte rar. Ultimele piese de teatru pe care am vrut să le văd erau seara, după șapte, iar mie mi-e foarte greu să ajung, fiindcă am emisiune. Doar în vacanță poate…

Ai timp să citești? Ce?
A.M.: Foarte mult citesc noaptea. Am observat că este ca un medicament, am ajuns într-un stadiu în care trebuie să știu cât mai multe, încerc să acumulez informație într-un timp scurt. În fiecare seară, înainte să adorm, citesc. Nu știu dacă e ca un somnifer, dar mă ajută în primul rând să mă informez. Citesc tot ce-mi cade în mână.

Ce planuri ai în 2012?
A.M.: Îmi doresc ca emisiunea „Cancan TV” să ajungă la nivelul calitativ al unui late night show cu toate ingredientele de care are nevoie un show bun, la care oamenii să se uite cu plăcere.

Comments

comments

Previous:

Adela Popescu: „Și actoria, și muzica fac parte din sufletul meu“

Next:

Corina Dănilă: ,,Când ajungi la un echilibru în viață, ți se citește pe chip,,

You may also like

  1. ha ha ha ha ha ha ha ha ,nu mai pot lesin de ras!e tare fata asta! afost tinta rautatilor ca noi suntem frustrati ,zice ea! h ha ha ha ha !pai daca tu te tavalesti cu cine apuci si mai se face si public relatia noi ce vina avem fato? si vrajeala cu cititul sa i-o spui lui MUTU care joaca la cesena in italia ca si ala citea.citea Idiotul,a lui dostoievski,lol.ah ,cat despre mersul la teatru ,fetito , matineuri sunt la multe piese asa ca te poti duce ,daca vrei binenteles! of,ce portie de ras am tras! ha ha ha ha ha ha ha ha a

Post a new comment