Andreea Ibacka și povestea ei de la Ferma vedetelor

05 March of 2018

Andreea Ibacka este o actriță tânără, frumoasă și deșteaptă. Mai nou s-a implicat în proiectul Ferma vedetelor și a fost de acord să răspundă la câteva întrebări pentru revista Ioana.

  1. Andreea, ești o prezență foarte plăcută pe micul ecran. Cum ai ajuns să studiezi actorie?

Ioană, dragă, în primul rând îți mulțumesc pentru compliment! Apoi, a trecut atâta vreme, zici c-a fost în altă viață… În 2007, odată cu pre-producția serialului „Inimă de țigan” am avut șansa să câștig un casting care mi-a schimbat viața. Am intrat atunci într-o gașcă fabuloasă, am studiat și am lucrat alături de cei mai mari actori români. Sunt onorată să le fi dat vreodată replică maeștrilor Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Stela Popescu, să fi jucat alături de Vladimir Găitan, Gheorghe Visu, Dan Condurache sau de sclipitoarele doamne ale scenei Carmen Tănase, Florina Cercel, Natașa Raab, Virginia Rogin. Unde mai pui că marele Florin Zamfirescu mi-a predat lecție după lecție pe platoul de filmare! 

  1. Ce te-a atras la proiectul Ferma după perdea?

Un reality show cum este „Ferma Vedetelor”, realizat în cele mai dure condiții, are toate șansele să fie incredibil. Practic, am putea vorbi despre un experiment social, televizat, cu o miză uriașă. Și nu mă refer aici doar la premiul în bani, fabulos de mare, ci și la expunerea pe care o au concurenții fermei.

Îți dai seamă că tot ce se ascunde în spatele acestui reality, tot ce nu se vede pe TV în emisiune, este de-a dreptul fascinant!

Motiv pentru care a și intrat în scenă „Ferma după perdea”. Emisiunea noastră surprinde precis acele momente cheie pe care telespectatorii fermei și-ar dori să le înțeleagă mai bine, să le observe îndeaproape. Noi avem imagini în exclusivitate, dar și mărturii din partea celor direct implicați, concurenți și nu numai. 

  1. Ce planuri profesionale ai pentru următorii 5 ani?

Lucrez la o carte, tare mi-ar plăcea să vă arăt cât mai curând despre ce este vorba.

Și fiindcă pun umărul și în sprijinul carității (dar foarte rar vorbesc despre asta), mi-ar plăcea să reușim să facem mai mulți oameni fericiți prin acțiunile Asociației Zâmbet și Suflet.

În rest, o iau pas cu pas și las viața să mă surprindă. De 13 ani muncesc zi – lumină, mă aștept la surprize plăcute. Am apucat să vă spun cât sunt de optimistă?

Și dacă tot a venit vorba, vă aștept și pe blogul meu (www.andreeapatrascu.ro), un proiect foarte aproape sufletului meu. Acolo scriu despre frumusețe, modă, mâncare, călătorii, design de interior și căței, subiecte ce-mi reflectă fidel pasiunile. Munca din spate este uriașă, cu atât mai mult cu cât tot conținutul text este original (redactat integral de către mine), iar suportul foto/ video redă calitatea de print/ tv. 

  1. Care este ritualul tău de îngrijire? Vrei să dezvălui câteva mici trucuri de frumusețe pentru cititoarele revistei Ioana?

Poate e mult spus ritual, momentan trăiesc în viteză. Ce e drept e că am câteva reguli clare legate de frumusețea naturală a pielii, părului, zâmbetului.

Să tot găsiți la mine pe blog o culegere de peste 200 de recomandări de freumusețe, majoritatea ușor de realizat.

Concret, nu folosesc niciodată placa de păr sau ondulatorul pe părul ud sau umed și nici dacă în părul meu există urme de spumă, fixativ sau alte produse similare. Ridicate la temperaturi de aproape 200 de grade, acestea fierb și ard firul de păr, lăsând ca unica alternativă… foarfeca.

Altfel, nu mă dau în lături să folosesc leacurile băbești. La nevoie, adică în caz de acnee, apelez la o mască cu aplicare locală, compusă din aspirină pisată amestecată cu apă. Lăsată să acționeze 15 minute, aceasta reduce umflăturile și vindecă cicatricile.

Nu în ultimul rând, am grijă ce mănânc și aleg să consum alimente recunoscute pentru efectul benefic asupra pielii: avocado, caju, goji, migdale, nuci braziliene, mere, semințe de in. 

  1. Ce apreciezi la o femeie și ce dorești să recomanzi cititoarelor noastre?

Feminitatea, frumusețea imperfectă, gingășia, zâmbetul autentic. După sufletul meu, le-aș recomanda să călătorească cât pot de mult, să-și construiască amintiri memorabile, să cânte la volan, să danseze pe stradă, să crească un cățel, să aibă răbdare să asculte, să aibă curaj să întrebe.

Editor: Dana Verescu

Comments

comments

Previous:

Octavian Strunila, de la Ferma Vedetelor, la Ferma dupa perdea

Next:

IRINA FLOW debutează în forță cu piesa “Tonight”

You may also like

Post a new comment