Adela Popescu: „Și actoria, și muzica fac parte din sufletul meu“

22 February of 2012

Adela a crescut chiar sub ochii publicului de televiziune. De la inocenta din rolul de debut în „Numai iubirea“, până la profesoara din se­rialul „Pariu cu viața“ e un drum lung, care a însemnat cu­noaștere, experiențe și mun­că, multă muncă.

Dacă ar fi să alegi, ce preferi, muzica sau actoria?
A.P.: Nu sunt domenii cărora să le fi găsit începutul și capătul. Sunt într-o continuă dezvoltare și trăiesc o continuă uimire a ceea ce descopăr. Și actoria, și muzica le fac din suflet, așa că niciodată nu aș putea să-mi împart sufletul în două.

Proiectul „Pariu cu viața“ te pune în altă ipostază, ești profesor și lucrezi cu tinerii. Cum este munca pe platou?
A.P.: De-a lungul timpului am interpretat per­sonaje de diferite facturi, și, când ajungi la o anumită maturitate, îți dai seama că această meserie înseamnă exercițiu și experiement, așadar  fiecare personaj mă întărește mai mult. Acesta este motivul pentru care am dorit să dobândesc experiență și în teatru, pentru că vreau ca acest proces să fie unul amplu și nuan­țat. Colaborarea cu cei 20 de tineri talentați din „LaLa Band“ este o plăcere, în fiecare moment petrecut pe platourile de filmare mă încarc cu entuziasmul și energia lor debordantă. Chiar dacă la început nu aveau experiență teatrală, toți sunt copii munciți, care cunoșteau scena, care aveau deja rigoarea lucrului
în echipă, cu multe ore de studio și exercițiu.

Dacă ar fi să faci un bi­lanț al anului care toc­­mai s-a sfârșit, cum ar suna acesta?
A.P.: A fost un an foarte bun, l-am cunoscut pe Radu, ai mei sunt sănătoși, m-am mutat în casă nouă, mi-am luat licența, am jucat în două piese de teatru, fac parte dintr-un proiect de mare succes, „Pariu cu viața“, și, nu în ultimul rând, am început colaborarea cu cei de la DJ Project.

Cum au fost Sărbătorile pentru tine?
A.P.: Foarte frumoase, am fost la Susani împreună cu toată familia, apoi ceva a fost diferit față de ceilalți ani, fiindcă anul ăsta de Revelion eram chiar pe scenă, la Iași, alături de DJ Project. A fost foarte frumos.
Ivana Iancu

Comments

comments

Previous:

Grig Chiroiu –„Din hobby, râsul a ajuns un mod de existență“

Next:

Andreea Mantea ”Când înaintezi în vârstă ți se schimbă prioritățile”

You may also like

Post a new comment