7 întrebări pentru Florentina Opriș

06 August of 2013

Cu o siluetă de vis și un stil de viață sănătos, Florentina Opriș ne farmecă prin optimismul său, bucuria și pofta de viață de care dă dovadă zi de zi.

www.dragosionita.ro

www.dragosionita.ro

  De unde ideea unei noi cărți?
Florentina Opriș: Consider că cel mai important lucru în zilele noastre este să punem preț pe trup și pe suflet, trupul fiind casa sufletului. În fiecare zi aud, văd, simt din ce în ce mai mulți oameni care își dau seama de acest lucru, iar asta m-a determinat să scriu.
  Care sunt principiile tale de viață?
Florentina Opriș: Primul principiu este acela de a nu face niciodată compromisuri, iar când mă refer la compromis, am în vedere stilul de viață sănătos, alimentația sănătoasă, dar și raportarea la oameni și la evenimentele ce îți apar în destinul tău. Al doilea principiu: întotdeauna să merg înainte și să nu privesc înapoi! Teoretic pare greu, dar când reușești să pui în aplicare… te poți considera un om liber. Al treilea principiu important de care ar trebui să ținem toți cont este acela de a ști să te bucuri de fiecare clipă din viața ta!
  Care este primul lucru de care ai grijă când te trezești dimineața?
Florentina Opriș: Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cadoul Lui: noua zi care începe și îmi este oferită! Iar de trup am grijă cu un duș intern! Adică un pahar de apă sărac în deuteriu, care îmi asigură și activarea organelor interne, și curățarea corpului de toxinele acumulate peste noapte.
  Îți place mai mult apusul sau răsăritul?
Florentina Opriș: Răsăritul îmi asigură un nou început, o posibilitate de a evolua. Apusul mă duce cu gândul la mulțumirea sufletească a zilei care a trecut și îl consider ca o binecuvântare că am terminat o zi cu brio! Am început să conștientizez puterea răsăritului și îmi dau seama că este cel mai important moment în care putem să eliminăm reziduurile din trup și din suflet!
  Ce înseamnă armonia pentru tine?
Florentina Opriș: Este o stare pe care eu mi-o induc în fiecare zi! Întâmplările din viața mea m-au ajutat și m-au învățat să văd partea bună a fiecărui lucru care mi se întâmplă și de aici reiese armonia. Să nu uităm că fericirea este ca un mușchi pe care trebuie să îl folosim, altfel el se va atrofia.
  Cum se împacă filozofia armoniei cu tehnologia (computer, mașină)?
Florentina Opriș: Armonia este generată de echilibru și eu cred că am găsit rețeta de a fi în echilibru eu cu mine, de a folosi tehnologia când am nevoie și este absolut necesar. Nu abuzez de aceste lucruri.
Ivana Iancu

Comments

comments

Previous:

13 întrebări pentru Codruț Kegheș

Next:

12 întrebări pentru Cristina Cioran

You may also like

Post a new comment