Simona Musca. Scriitor și student de 10 – ”Mi-a confirmat ca nimic nu este imposibil!”

13 July of 2018

Simona Musca scria in primul ei volum – ”Conjugat la feminin”: „Dragilor, viata e prea scurta ca sa faceti ceea ce sunteti obligati sa faceti. E prea scurta sa fii barman daca acesta nu este visul tau, prea scurta sa fii inginer daca nu-ti place, prea scurta sa fii orice care nu se potriveste potentialului tau!”. Iar ea se pare ca si-a urmat visul.

De curand, autoarea volumului care a creat valuri de aprecieri in randul cititorilor romani si-a finalizat cursurile Facultatii de Arte si a sustinut examenul de Licenta pentru specializarea Artele Spectacolului de Teatru (Actorie).

Simona Musca: ”Am ales sa port la examen o rochie a bunicii mele ”

”Astazi imi sustin a doua lucrare de licenta. Petru ca este o etapa importanta in urmatoarea mea calatorie, am ales sa port o rochie a bunicii mele a carei zi este astazi”, spunea scriitoarea pe pagina ei de Facebook zilele trecute si se pare ca tinuta aleasa chiar i-a purtat noroc pentru ca aceasta a reusit sa obtina nota maxima la examen.

”Am avut mari emotii, insa rezultatul examenelor m-a bucurat si mi-a confirmat inca o data ca nimic nu este imposibil. Trebuie doar sa vrei si sa faci tot ce poti pentru a ajunge la destinatie!”, declara Simona imediat dupa ce a aflat ca a luat nota zece.

Autoarea cartii „Conjugat la feminine” este deja absolventa a Facultatii de Arte, Sectia Regie Teatru si Film, Masterand in „Moderare si prezentare programe TV si Radio”.

Citeste si:

Comments

comments

Previous:

Smiley: un concert sărbătoare, un concert Confesiune, un concert complet în fața a 6000 de oameni

Next:

Concert Inna și multe surprize pentru o toamnă festivă

You may also like

Post a new comment