12 întrebări pentru Cristina Cioran

27 August of 2013

Kanal D

Kanal D

Cristina Cioran este o ac­triță cu un umor spe­cial și o ironie fină, care se reinventează mereu. De la film la teatru și apoi în media a fost mereu atentă la tot și la toate ca o adevărată profesionistă. Am văzut-o în filme bune („Furia“, „Uncrowned Heart“, „Sliding Dice“ sau „Margo“), dar și în serialul „Numai iubirea“. A moderat și realizat multe emisiuni TV: la Pro TV, Acasă TV și mai apoi Antena 1 și Antena 2, unde a prezentat propria emisiune, „Am ceva de spus“. Acum prezintă, împreună cu Paula Chirilă, la „Kanal D“, o emisiune cunoscută și îndrăgită, „Draga mea prietenă“.
  Îți cumperi cărți? Ai vreo carte preferată, pe care o adori?
Cristina Cioran: Da, îmi cumpăr cărți foarte des, de la cărți de specialitate până la teatru, trecând prin bele­tris­tică și, de multe ori, îmi cumpăr cărți de poezii. Cartea preferată este „Magicianul“ de  John Fowles.
  Cum îți faci serile frumoase?
Cristina Cioran: La mine în curte este foarte frumos alături de iubit, cățel și pisică. Și, de ce nu, câteodată cu prieteni. Îmi place foarte mult să mă relaxez. O seară frumoasă înseamnă, pentru mine, o seară în aer liber alături de persoane dragi mie.
  Ce te enervează și nu poți schimba la tine?
Cristina Cioran: Sunt foarte critică și, de multe ori, prea critică. Dar încerc să nu fiu prea studiată, pentru că îmi plac oamenii naturali, îmi place adevărul din fiecare om și nu ceea ce poate fi acesta. Rol jucăm pe scenă și de aceea trebuie să delimităm foarte bine ce este rol și ceea ce este realitate. Aș schimba multe la mine, dar atât timp cât nu am cum, mai bine „rămân la mine“.
  Cum pleci la drum?
Cristina Cioran: Cu mașina sau cu avionul, întotdeauna pregătită cu poate prea multe lucruri. Plec la drum cu intenția de a mă îmbogăți spiritual, de a învăța câte ceva. Nici măcar în vacanțe nu îmi place să stau. Trebuie să învăț câte ceva de peste tot pe unde merg pentru a mă îmbogăți spiritual.
  Te atașezi de obiecte sau de oameni?
Cristina Cioran: Și, și. Sunt dependentă de oameni, de familia și de prietenii mei, dar și lucrurile au o însemnătate mare în viața mea.
  Cu cine voiai să semeni în adolescență?
Cristina Cioran: Cu Melanie, personajul din filmul „Pe aripile vantului“.
  Ce faci cu timpul tău liber?
Cristina Cioran: Am o grămadă de hobby-uri care îmi ocupă destul de mult timp. Mai nou, pescuiesc și este foarte distractiv.
  Prepari micul dejun cuiva?
Cristina Cioran: Nu. De obicei, iubitul mi-l prepară mie.
  Dacă ar fi să compui o melodie, cu ce ar semăna?
Cristina Cioran: Cu melodia „Chasing cars“ a formației Snow Patrol.
  În ce epocă ti-ar fi plăcut să trăiești?
Cristina Cioran: În perioada anilor ’60. Mi-ar fi plăcut să îi cunosc pe Elvis Presley, pe cei de la „The Beatles“ și să mă îmbrac așa cum era moda în perioada aceea.
  Televiziune sau teatru?
Cristina Cioran: Televiziune.
  Cafea sau șampanie?
Cristina Cioran: Șampanie.
Ivana Iancu

Comments

comments

Previous:

7 întrebări pentru Florentina Opriș

Next:

Belinda Carlisle concertează în România

You may also like

Post a new comment