Valentine’s Day în familie

08 February of 2016

Se apropie cu pași grăbiți 3 sărbători de primăvară pe care femeile le iubesc: Valentine’s Day, 1 martie și 8 martie. Prima este rezervată, în mod tradițional, îndrăgostiților, dar nu spune nimeni că nu poate fi sărbătorită și de cupluri mature sau care au deja copii mai mici sau mai mari.

De ziua îndrăgostiților, se obișnuiește ca bărbatul să-i ofere femeii iubite un cadou, să-i facă o surpriză. Însă trăim într-o lume modernă și în permanentă schimbare, așa că nu te limita la rolul tradițional impus de societate.

Dacă vrei să-i arăți iubitului sau soțului tău cât de mult îl iubești, surprinde-l de Valentine’s Day cu un cadou ieșit din comun. Iată câteva idei care vor face ca această zi să fie specială pentru amândoi:

1. Scrie, pe bucățele mici de hârtie, toate tipurile de sărut care-ți vin în minte (pasionat, pe obraz, pe frunte, etc.) și umple o cutie tapetată cu roșu cu toate aceste hârtiuțe. Roagă-l pe soțul tău să extragă fiecare hârtiuță, una câte una, și sărută-l așa cum scrie pe bilețele.

2. Scrie un mic jurnal în care să notezi cât de mult și de ce îți iubești soțul și, mai ales, de ce îi ești recunoascătoare. Cu siguranță că bărbatul vieții tale va fi mișcat de acest cadou.

3. Comandă mâncare de la restaurantul preferat și organizează un picnic pe covorul din sufragerie. Ideea este perfectă pentru cuplurile cu copii. În felul acesta, toată familia va participa și va împărtăși dragostea care-i unește pe cei doi soți.

Citeste si:

 

 

Articol exclusiv online
Text: Dana Verescu
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Vise erotice

Next:

Tantra pentru amatori si amanti

You may also like

Post a new comment