Revelion 2019 – 3 destinații exotice cu zbor și cazare sub o mie de euro

22 November of 2018

Revelionul este cea mai așteptată petrecere din an. Ne pregătim pentru marea sărbătoare din timp, alegând cu grijă ținuta, coafura, dar mai ales destinația. Și cum ofertele turistice au devenit accesibile pentru orice buzunar, ar fi păcat să îți petreci noaptea dintre ani acasă ori la un restaurant din cartier. Ce ai spune dacă ți-am zice că poți pleca într-o adevărată aventură cu mai puțin de o mie de euro de persoană, sumă care include cazarea pentru cel puțin cinci nopți și zborul dus-întors, toate acestea într-o destinație exotică, pe care o poți alege după bunul plac? Dacă nu știi unde poți rezerva o ofertă atât de bună pentru Revelion, am pregătit pentru tine cele mai bune stațiuni din bătrânul continent care te așteaptă cu cele mai bune prețuri pentru noaptea dintre ani. Iată care sunt acestea.

Antalya

Un Revelion în Antalya poate fi alegerea perfectă pentru tine, indiferent cu cine alegi să pleci în vacanță. Fie că vrei să ajungi acolo cu jumătatea ta, cu întreaga familie sau cu grupul de prieteni, Antalya este o destinație care mulțumește pe toată lumea. Cu hotelurile sale luxoase, dar accesibile, cu o mulțime de obiective turistice în preajmă și o grămadă de locuri în care te poți distra sau îți poți potoli setea de adrenalină, stațiunea turcească promite să îți scoată Revelionul din banal și să îți lase o amintire cel puțin interesantă. Unde mai pui că turcii sunt ași la gătit, așa că meniurile restaurantelor din Antalya îți vor aduce papilele gustative la extaz! Nu uita să pui în bagaj și costumul de baie, pentru că șansele să poți face o baie în prima zi din anul următor sunt foarte mari, dat fiind faptul că iernile sunt extrem de blânde în Turcia! Bucură-te de un Revelion cu ochelarii de soare pe nas!

Dubai

Cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite, după numărul populației, Dubai, a devenit cunoscut în ultimii ani grație evoluției sale spectaculoase și a transformării incredibile prin care a trecut – de la deșert la centru de afaceri și la capitala luxului. Probabil nu s-a născut încă cineva care să nu fie impresionat de tot ce ascunde această destinație aflată pe buzele tuturor. De la resorturi exclusiviste, la malluri imense și clădiri opulente, în Dubai vei mai întâlni multe alte detalii care te vor lăsa cu gura căscată. De exemplu, spectacolul de artificii pe care arabii îl pregătesc aici pentru Revelion, îmbunătățit de la an la an tot mai mult. Se spune că aici poți admira cel mai impresionant joc de lumini pe cerul întunecat, căci Dubaiul atrage cei mai buni pirotehniști din lume, care vin să-și arate talentul.

Ar trebui să nu refuzi o plimbare prin deșert cu ATV-urile și să nu uiți să faci multe fotografii de vacanță. Iar dacă ai dimineața chef de plajă, iar după-amiaza vrei să te prindă la ski, le poți face pe ambele în Dubai!

Casablanca

Cel mai mare oraș al Marocului, Casablanca, nu este o destinație cu notorietate în rândul românilor, dar este, fără îndoială, un loc pe care merită să îl vezi. Fiind și cel mai important port al țării și unul dintre cele mai mari din lume, orașul reprezintă unul dintre cele mai mari centre comerciale ale Africii. Piețele din Casablanca sunt cu adevărat interesant de vizitat, pentru că te vei rătăci printre tarabele cu condimente, pește, bijuterii sau haine colorate. Mai presus de piețe stau peisajele din această parte a lumii, dar și zonele de promenadă de pe malul Atlanticului, de unde poți admira amurguri spectaculoase. Și aici te poți aventura într-o expediție prin deșert, pentru că Sahara este relativ aproape de Casablanca. Iar noaptea dintre ani se anunță a fi specială, cu muzică și mâncare locală, dar și multă distracție.

Anul Nou este un prilej minunat de a te bucura de tot ce îți oferă viața și cele trei destinații accesibile, prezentate mai sus, din care te invităm să alegi pentru vacanța ta de iarnă cu adevărat reușită!

 

 

Sursa: Digital Workforce

Sursa foto: Pixabay

Comments

comments

Previous:

O vacanță personalizată în Turcia? E posibil!

Next:

Malta, insula din mijlocul Mediteranei

You may also like

Post a new comment