CONCURS: HAI IN TABARA!

25 June of 2013

Tabara culturala BOOKLAND isi deschide portile pe 30 iunie!

Andrei Moise este castigatorul revistei Ioana. El va participa la Tabara culturala BOOKLAND alaturi de alti 50 de copii.

BookLand, un eveniment sprijinit de Ministerul Culturii si Patrimoniului National, cunoscut deja prin Caravana nationala ajunsa in acest an la editia a 3a, organizeaza o tabara coolturala nationala pentru copii. Prima editie are un numar de locuri limitate (250 copii), Tabara Coolturala BookLand incepand cu 30 Iunie in judetul Valcea, pensiunea Valahia, la 10 km de Brezoi, in apropierea statiunii Voineasa.

Tabara culturalaProgramul taberei pune accent pe un mix echilibrat de activitati coolturale, cognitive si distractive, gandite pentru cei 50 copii per modul. Obiectivul principal al taberei il constituie dezvoltarea personalitatii si autonomiei participantilor. Totul se va desfasura sub atenta observatie a unei echipe de profesori, a unui psiholog si a unui medic pediatru, activitatile creative fiind coordonate de artisti plastici, actori si scriitori consacrati.

Pe langa prieteni noi, amintiri frumoase si tehnici invatate din activitatile creative, la finalul taberei copiii vor fi mai siguri pe ei, mai independenti, mai responsabili, mai sociabili, cu competente de lucru in echipa dezvoltate.

Simona Dimulescu, coordonator Tabara Coolturala BookLand: “BookLand, ca un deschizator de drumuri ce este, lanseaza un alt concept inovator in Romania: tabara cultural-educativa in conditii all inclusive de 4 margarete – anul acesta intr-un adevarat colt de rai pe valea Lotrului! La aceasta prima editie deschidem portile pentru 250 copii carora le oferim rasfat maxim, dar in mod disciplinat. Ne dorim ca toti copiii care vor calca pragul taberei BookLand sa revina cu placere an de an si sa fie receptivi la toate surprizele pe care urmeaza sa le pregatim pentru ei. Iar parintii sa considere investitia facuta drept una binemeritata.”

Comments

comments

Previous:

Vineeeeee vacanța cu trenul………”Antipa”!

Cum scapi de atacul insectelor

Next:

Cum scapi de atacul insectelor

You may also like

Post a new comment