O vacanță personalizată în Turcia? E posibil!

19 December of 2017

Agenția turcă de renume NEED TOUR cu 18 ani de experiență a intrat în forță pe piața din România și a marcat evenimentul printr-o gală în care au reunit peste 300 de parteneri și agenții de turism pentru a lansa chartere din București, Cluj, Suceava și Oradea spre Antalya, Kusadasi, Bodrum și Marmaris.

De-a lungul timpului, Need Tour a transformat călătoriile în experiențe unice, personalizate pentru dorințele fiecărui client, oferind pachete exclusiviste și corporate dar și produse pentru segmentul mid-level, cu ajutorul unei echipe de profesioniști cu peste 10 ani de experiență în turismul din zona balcanică.

Facilități pentru orice client

Agenția dorește să ofere românilor prețuri corecte, pachetee atractive pentru hotelurile de 4 și 5 stele atent alese de pe litoralul turcesc care să concureze cu ofertele deja existente și cât mai multe facilități pentru familii. Need Tour colaborează cu hoteluri ce au locuri special amenajate pentru copii – inclusiv întregi parcuri de distracții, babysitters care vorbesc limba română, ateliere și workshop-uri pe grupe de vârstă, servicii pentru bebeluși, piscine și tobogane încălzite, mini-grădini zoo, plimbări cu poneii, plajă special amenajată pentru copii – curățată și cu intrare lină în mare. În plus, agenția oferă pachete și pentru cei care iubesc petrecerile, prezentările de modă, concertele și festivalurile – în Antalya are loc unul dintre cel mai mari festivaluri ale lumii, cu peste 2000 de persoane.

Lucrăm cu oameni și, mai ales, pentru oameni, dorind sa le asiguram vacanța de vis pe care și-o doresc și pe care o merită. Din acest motiv, facem tot posibilul ca, de fiecare dată, clienții noștri să se simtă relaxați și în siguranță când călătoresc. Alături de o companie internațională de asigurări ne dorim ca, din 2018, toate pachetele pe care le punem la dispoziția partenerilor noștri să poată include o soluție de asigurare de tip INSO, care să protejeze fiecare pachet împotriva insolvenței. Ne propunem și facem toate demersurile care țin de noi pentru a găsi o modalitate de a oferi agenției revânzătoare partenere și clientului final acoperire în caz de insolvență/faliment […] De asemenea, ne dorim ca în 2018 să avem peste 12.000 de turiști care vor pleca din România spre Turcia,” a spus Aytac Acikgoz, co-founder și Director Departament Dezvoltare Need Tour Romania.

Pachetele se vor vinde numai prin agențiile detailiste, așa că cereți oferte! 

Foto: PR

Comments

comments

Previous:

Vacanță în 
locuri exotice si rscurile la care ne expunem

Next:

Unde mananci in Bodrum. Top 6 restaurante.

You may also like

Post a new comment