Unde bem cel mai bun ceai, în această toamnă, în București

21 September of 2016

Ceaiul rămâne una dintre băuturile preferate, mai ales în zilele ploioase și înfrigurate de toamnă. În această periodă, cei mai mulți sunt în căutare de locuri primitoare, dar și cu cele mai aromate băuturi, iar Capitala oferă zeci de astfel de locuri.

Un loc ce a cucerit sute de oameni este Infinitea, o ceainărie situată pe Strada Dr. Grigore Romniceanu nr. 7, în sectorul 5 din București. Această ceainărie este considerată cea mai frumoasă din punct de vedere al designului interior și al grădinii.

Un alt loc discret și cu grădină frumos amenajată este Green Tea, ceainărie aflată undeva în zona bisericii Mântuleasa. Pe lângă diversele sortimente de ceaiuri pe care le oferă clienților, aici se vând și prăjituri cu lavandă. Localul este împărțit în mai multe saloane: Mare, Japonez, Indian sau Micul Paris.

Un alt spaţiu boem şi cochet este ceainăria ArCuB, aflată chiar în foaierul Salii ArCuB. Aici puteţi descoperi în detaliu „Povestea Ceaiului” – de la ceremoniile spirituale budiste, legate de plantele scăldate în apă fiartă, până la evenimentul social, monden născut în secolul 18, sub denumirea de „Five o’clock”. Pentru pasionați, oferta este spectaculoasă: „Ceaiul Geisha”, „Ceaiul Împăraţilor”, „Ceaiul Nopţilor în Paris”, combinaţii aromate cu muguri de bambus, petale de trandafir şi bucăţi de piersică, ceaiuri albe şi negre, servite după ritualuri japoneze.

Rendez-vous este o altă ceainărie apreciată de tineri. În București sunt două astfel de localuri, unul la Universitate, celălalt în Floreasca. Ceainăria Rendez-vous oferă peste 150 de tipuri de ceai și prăjituri de casă.

Bohemia Tea House este ceainăria cu o atmosferă de poveste, cu liniște și intimitate. Aici, ceaiul este respectat, infuzat corect și este de cea mai bună calitate. Tot aici, cei care vin să-și petreacă timpul la o ceașcă de ceai pot alege din zecile de sortimente de prăjituri de casă.

Afla mai multe AICI

Comments

comments

Previous:

Minunile Argeșului

Next:

Povesti adevarate – In cautarea placerii!

You may also like

Post a new comment