Tu ai fantezii?

02 April of 2019

Tu ai fantezii? – Cu siguranță, ai lista ta de fantasme și precis el o are pe a lui. 
Despre unele veți vorbi, pe altele le veți face și altele vor rămâne ascunse pentru totdeauna. Înainte de a vă confrunta listele voastre personale, iată câteva dintre 
cele mai comune fantezii masculine și feminine.

Top 10 fantezii sexuale masculine

 1. dominație completă asupra femeii– poate merge până la bondage și rough sex – este  o fantezie extrem de răspândită și o putem întâlni chiar la bărbații care par cei mai gentili din lume
 2. supunere completă– poate conține sau nu ideea de pedeapsă, dar include oricum dependența completă a bărbatului de favorurile și grația femeii
 3. sex cu mai multe femei
 4. sex cu o femeie mai în vârstăși experimentată
 5. sex cu o virgină– cu varianta „profesorul de sex“: chiar dacă femeia nu e virgină, oricum e pasivă și neștiutoare
 6. sex cu o femeie inaccesibilăși/sau foarte puternică – doctorița, psihanalista, o politiciană celebră, o actriță de la Hollywood etc.
 7. voaierism cu femei sau cupluri heterosexuale– de la nivelul consumului de pornografie până la urmăriri și camere video ascunse
 8. sex în public
 9. sex în natură
 10. voaierismcu un 
cuplu lesbian

Top 10 fantezii sexuale feminine

 1. sex cu o femeie
 2. sex cu un adolescent sau, în general, cu un bărbat mai tânăr și neștiutor: „profesoara de sex“
 3. exhibiționism– te dezbraci în public, ieși cu haine transparente și fără lenjerie, faceți sex în public
 4. voaierismcu un cuplu
 5. sex cu doi bărbați
 6. sex cu două femei
 7. sex cu un necunoscut
 8. joc de rol:profesoara, doctorița, stewardesa etc.
 9. dominatrix
 10. swingingîn cupluri

13 concluzii crude și picante 

1   Înainte de a vorbi despre fanteziile tale, gândește-te că ele aparțin lumii tale interne, iar orice invitație la împărtășire și orice împărășire aduc în relație un grad de intimitate mai mare – dacă îți dorești așa ceva de la partenerul tău, puteți explora.

2  Dacă el nu vrea să vorbească despre fanteziile lui, respectă asta, dar gândește-te că le și poate pune în practică.

3  O fantezie e numai o fantezie și nu toate trebuie puse în practică, pe multe dintre ele nici tu nu dorești să le pui în practică.

4  Fanteziile trebuie să fie sare și piper și nu corvezi. Nu accepta să pui în scenă fantezii de-ale lui care ție nu îți plac sau chiar îți repugnă.

5  Pune-ți întrebări dacă toate fanteziile lui îți repugnă, poate fi semnul unei incompatibilități mari.

6  Atenție dacă vrei să-i propui unei prietene să treacă pe la voi și să încercați ceva împreună – fie că doar el vă privește, mai pe față sau mai pe furiș, fie că se implică activ, fantasmele pot fi puse la lucru! Pot intenveni probleme de atașament… oarece precauțiuni sunt necesare, și nu vorbim aici numai despre prezervativ.

7  Poți încerca să joci rol de dominatrix, dacă ți-a spus că asta îi place, dar nu te lăsa prea dusă de val, s-ar putea să nu-i placă la fel de mult cât zice sau să nu-i placă să facă asta cu tine. Dacă tot ai făcut rost de cătușe și frânghie de mătase, ține-le aproape, dar fii gata să te pomenești tu legată cu ele!

8  Manifestările publice pot fi foarte sexy și uneori surpriza face parte din excitație, dar în multe situații sociale este nevoie de prudență, iar prudența nu e deloc sexy. Alege 
cadrul potrivit pentru manifestări în natură!

Discută mereu posibilitățle pentru un eventual swinging în cupluri – suprizele nu sunt așa de bine-venite aici.

10  Nu-i propune să faceți sex în trei cu cel mai bun prieten al lui, chiar dacă ai fantezia asta și el ți-a spus că în principiu te-ar împărți cu un bărbat. S-ar putea să nu te ierte pentru asta niciodată.

11  Dacă ți se impune rolul de complet dominată, joacă-l, dacă vrei, dar, fiind numai un joc, fii mereu gata să schimbi și nu accepta abuzuri, poate fi o pantă periculoasă. Mai bine propune tu repede altceva.

12  Nu e obligatoriu ca jocul fantasmelor să fie reciproc – dacă ai fantasme pe care vrei să le păstrezi numai pentru tine, păstrează-le, aici instinctul știe mai bine decât orice manual de sex sau orice principiu de corectitudine politică.

13  Dacă nu ai chef să faci nimic din toate astea, nu te îngrijora, nu înseamnă nici că ești asexuată și nici că nu-ți iubești partenerul. De multe ori, fantasmele se consumă exclusiv acolo unde iau ființă, anume în imaginație. Alteori, ajunge numai să vorbești despre ele sau să citești o carte ori să vezi un film. Fanteziile pot fi sarea și piperul vieții voastre sexuale, cu condiția să nu le respingeți cu repulsie și/sau judecăți morale chiar dinainte de a fi enunțate.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Șapte boli care se pot transmite prin sărut

Next:

Conflictele inainte de casatorie

You may also like

Post a new comment