Trucuri geniale pentru un machiaj rezistent

16 January of 2017

Cea mai mare problema cand folosesti un machiaj este ca acesta sa dureze la fel de stralucitor, ca atunci cand a fost aplicat, cat mai mult timp. Foloseste aceste trucuri geniale pentru un machiaj rezistent. Practic acesta va rezista perfect cel putin 8 ore.

Primer-ul. Este cea mai buna baza de machiaj si poate realiza o bariera intre piele si make-up cu scopul de a bloca secretiile astfel incat machiajul sa reziste pe toata durata zilei.

Produse rezistente la apa. Sunt cea mai buna alegere fie ca este vara si vei transpiram, fie ca este iarna si ninge, fie ca ploua sau aerul este umed. Atunci cand cumpari produse pentru make-up, verifica bine eticheta. Daca scrie “12H” sau “24H”, inseamna ca au o formula waterproof. Acest lucru este valabil si pentru fardul de ochi.

Alege produse in acord perfect cu tipul tau de ten. Daca ai un ten uscat, ar trebui sa folosesti un fond de ten cat mai cremos. Pentru un ten normal poti alege aproape orice tip de fond de ten, lichid, cremos sau pudrat. Daca ai tenul gras trebuie sa eviti fondurile de ten cremoase. Pudra este cea care functioneaza foarte bine pe tenul gras. Ea absoarbe uleiul in exces si rezista pe ten intreaga zi.

In cazul in care ai tenul cu tendinta de ingrasare, care luceste rapid pe parcursul zilei, pune-ti in geanta o pudra compacta sau sevetele absorbante de sebum si tapoteaza la nevoie, pentru a realiza un machiaj rezistent

Ca regula generala, pentru un machiaj rezistent, intai aplica o solutie tonica, urmata de un primer-baza de machiaj, apoi aplica fondul de ten waterproof, astfel incat machiajul sa reziste intreaga zi.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Călcâie de invidiat

Next:

Algele marine te mențin frumoasă

You may also like

Post a new comment