Trucuri de întinerire. Câteva sfaturi care funcționează mereu

28 February of 2020

Aceste trucuri de întinerire sunt simple și nu impun un efort special din partea, dar funcționează mereu și au efectul de a te face să te simți mai bine în pielea ta. Și de aici vin toate cele bune!

E momentul perfect să întinerem și noi. Și se poate adopta un look tineresc, fără botox și operații estetice, cu aceste trucuri de întinerire special pentru tine!

Bucle lejere
Îți îndulcesc trăsăturile feței și vei părea mai tânără. Buclele se ob­țin cu ajutorul on­dulato­rului sau cu bi­gudiuri mari: în­călzește-le cu föh­nul, iar în fi­nal pul­ve­rizează spray fixativ. Un par în dezordine studiată îți dă un aer tinereesc și te face să te simți foarte bine.

Schimbare de culoare
Mascara neagră este mereu la modă și se potrivește oricui, indiferent de vârstă. Pentru machiajul de zi însă poți încerca și nuanțele de maro. Sunt mai blânde și ochii vor părea mai mari și mai luminoși. Nimic nu te oprește să încerci și alte culori pentru mascara. Încearcă variantele colorate de albastru, verde, sau auriu, în funție de culoarea ochilor tăi. Combină genele colorate cu un machiaj simplu, nude și o ținută lejeră. Efectul este garantat!

Buze cu volum
Dacă vrei să ai un look mai fresh, regula de bază pentru machiajul buzelor este să eviți culorile închise: acestea subțiază și micșo­rează optic. Alege rujurile în culori calde, naturale, care conțin și puțin luciu ori pe cele mate la care să adaugi un gloss pe buza inferioară.

Culorile fardurilor de pleoape
Evită culori foarte puternice în zona ochilor, ele te îmbătrânesc și sunt demodate. Nu aplica un fard albastru închis, mov, verde pe toată pleoapa, rezultatele nu vor fi îmbucurătoare. Optează, în schimb, pentru farduri în culori calde – auriu, portoaliu, roz, bej.

Breton
Este cea mai simplă metodă prin care poți masca ridurile de pe frunte. În plus, îți oferă un aer proaspăt și tineresc. Dacă nu te avantajează bretonul drept, pe frunte, alege unul filat sau pe o parte și efectul este garantat!

Machiaj fresh pe lista cu trucuri de întinerire
Un machiaj potrivit te poate întineri cu câțiva ani. Important este să nu alegi culori prea închise – acestea înăspresc trăsăturile feței. Nu­an­țele calde de roz, maro, arămiu, pier­sică sunt ideale pentru tenul matur. Pentru pleoape alege întotdeauna texturile mate, iar pentru buze pe cele lucioase.

Haine lejere
Ieși din canonul ținutelor office și din ideea preconcepută că trebuie să te îmbraci în culori închise sau terne. Folosește culori vii, pantalon evazați, pantofi sport, blugi și cămăși, sacouri sau pantaloni skinny, dacă silueta îți permite. Inspiră-te din ținutele puștoaicelor și o să descoperi că stilul lor de a se îmbărăca e plăcut, comod și, da!, foarte tineresc.

Coafurile care te întineresc
Felul în care îți tunzi și coafezi părul îți poate aduce zeci de complimente zilnice, sau te poate face să pari mai bătrână decât ești. Coafurile cu părul scurt, tuns băiețește, în nuanțe de roșcat te vor îmbătrâni. Optează, în schimb, pentru nuanțe mai deschise – un blond închis sau un șaten deschis cu șuvițe blonde.

Alege culori cât mai apropiate de nuanțele naturale de păr și cât mai apropiate de nuanța ta naturală. În ceea ce privește tunsorile, un bob clasic, o tunsoare scurtă sau medie în scări și un breton pierdut sunt cele mai bune alegeri.

Citeste si:

sursa foto: pixabay.com/text exclusiv online: Otilia Ignat

Comments

comments

Previous:

Produse cosmetice pe care dermatologii NU le folosesc

Next:

Împrumută din strălucirea aurului

You may also like

Post a new comment