Trucuri care te vor ajuta să-ți economisești banii pentru haine

25 March of 2019

Pentru multe dintre noi, sesiunile de cumpărături sunt adevărate terapii. Totuși, dacă în urma unei vizite în mall-ul preferat, cardul bancar are de suferit, este momentul să reevaluezi comportamentul tău financiar.

Noi îți oferim ponturi utile pentru a economisi atunci când achiziționezi haine și accesorii!

De unde poți să cumperi haine ieftine?

Pentru a economisi bani atunci când cumpărăm haine putem apela cu încredere la outlet-uri, magazine second hand, târguri de haine, magazine online sau magazine de fabrică. Aceste tipuri de magazine au prețuri mult mai ieftine decât magazinele de brand în care suntem tentate să intrăm de fiecare dată. De aici, poți cumpăra aproape orice, pornind de la rochii elegante scurte la prețuri accesibile și până la încălțăminte de calitate.

Putem economisi prin achiziționarea lucrurilor utile, de care chiar avem nevoie, eliminând de pe listă lucrurile care nu sunt atât de importante în acel moment. Nu fi tentată să cumperi anumite piese vestimentare de brand foarte scumpe doar pentru a impresiona persoanele din jur. Sunt cazuri în care deși prețul produsului este foarte mare, iar brand-ul este foarte cunoscut, calitatea lasă de dorit.

Așadar, putem cumpăra lucruri mai ieftine și mai bune din alte magazine. Deși magazinele de acest tip au prețuri mai mici decât mall-urile, trebuie să ne gândim de două ori înainte de a cumpăra ceva. Mai exact ar trebui să conștientizăm dacă avem cu adevărat nevoie de acel lucru sau dacă doar ne tentează faptul că este la un preț mic.

Când poți achiziționa haine la prețuri reduse?

Una dintre cele mai bune perioade pentru a cumpăra haine la un preț mai mic este perioada reducerilor pentru hainele din sezonul trecut. Atunci când sezonul se închide, magazinele reduc prețurile la hainele din stocul trecut care au rămas.

O altă perioadă în care magazinele scad prețurile este după sărbători. Deoarece toată lumea caută cadouri în perioada Paștelui sau a Crăciunului, magazinele scumpesc produsele, așadar este mai bine să aștepți să mergi la cumpărături după ce se termină sărbătorile.

Hainele din magazinele de tip outlet sunt haine de brand, însă sunt vândute la prețuri mult mai mici,. Outlet nu înseamnă că hainele sunt la mâna a doua. Acele haine sunt noi, nepurtate, pot avea chiar eticheta pe ele. În aceste magazine poți găsi orice tip de piese vestimentare, de la blugi și tricouri, până la rochii elegante scurte la prețuri accesibile. Prețurile sunt mult mai mici pentru că sunt aduse haine de brand din sezoanele trecute.

Trucuri utile pentru îngrijirea hainelor

Pentru a putea purta o ținută mai mult timp, iată câteva trucuri pe care să le ai în vedere pentru îngrijirea hainelor:

 • Hainele albe se pot curăța cu ajutorul unei coji de lămâie așezată într-o pânză și apoi băgată împreună cu hainele în mașina de spălat.
 • Cravatele se pot curăța cu spirt sau amoniac.
 • Catifeaua trebuie îngrijită cu atenție, așadar o poți lustrui cu alcool în timp ce o ții deasupra unui vas cu aburi, iar după această procedură o vei peria în același sens.
 • Pentru a o călca bine, după ce o speli, nu lăsa mătasea să se usuce în totalitate.
 • Dantela se pune în lapte bătut, iar apoi se calcă pe dos, fiind umedă.
 • Pentru a scăpa de gulerele îngălbenite se curăță cu cretă înainte de a băga hainele în mașina de spălat.
 • Țesăturile decolorate se țin în apă cu oțet timp de 10-12 ore, iar abia apoi se vor băga în mașina de spălat.
 • Incorporează un mix de apă și lămâie pentru a curăța petele de transpirație și pentru a preveni decolorarea hainelor.
 • Scamele de pe haine pot fi îndepărtate cu ajutorul unei lame de ras.
 • În cazul petelor de grăsime, folosește pudră de talc. Pune-o în zona murdărită, las-o câteva minute, apoi bagă haina în mașina de spălat.
 • Petele de cerneală pot fi curățate cu ajutorul dezinfectantul de mâini. Aplică-l în zona murdară de cerneală, lasă-l câteva minute, apoi bagă haina în mașina de spălat.
 • Pentru mirosurile mai puțin plăcute ale pantofilor, lasă în timpul nopții plicuri de ceai în interiorul pantofilor.
 • Petele de fond de ten pot fi îndepărtate cu spumă de ras.

Există multe metode în care poți economisi banii pentru haine, însă înainte trebuie să te informezi ce alte opțiuni există în afară de magazinele de brand găsite în mall-uri.

 

 

Sursă: Digital Workforce
Sursă foto: pixabay

Comments

comments

Previous:

Noua colecție Sabon Limy Lavender – un mozaic al aromelor de primăvară!

filme tiff 2019

Next:

Filme premiate și succese de casă la TIFF 2019

You may also like

Post a new comment