Trei secrete de frumusete simple si cu efect fabulos!

22 February of 2016

Am trei secrete de frumuseţe. Minunate, simple si cu efect garantat! Secretul este sa le aplici de fiecare data. Efectele sunt spectaculoase, dar apar dupa doua-trei aplicari ale acestor formule si secrete de frumusete.

Parul se face frumos cu bere şi miere. Nici un al şampon nu face minunile pe care le face amestecul de bere neagra (pentru parul negru) sau blonda (pentru blonde) şi mierea de tei. Berea este bogată în minerale şi vitamina B şi, aplicată pe păr, are rolul de a revigora şi hrăni firul de păr de la rădăcină în mod natural. Combinaţia este de o jumătate de litru de bere şi trei linguri de miere. Soluţia se încălzeşte la 50 de grade şi se aplică pe părul curat şi ud. Ţine capul deasupra unui vas şi utilizează combinaţia de mai multe ori. Pune apoi o bonetă şi lasa amestecul să acţioneze cel puţin o oră. Clăteşte şi bucură-te de rezultatele uluitoare.

Remediu natural pentru albirea dinţilor. Reţeta e simplă: se iau câtvea căpşuni, se zdrobesc şi se amestecă apoi cu bicarbonat de sodiu. Cu acest amestec se freacă dantura, iar rezultatul este vizibil încă după prima încercare.

Cel mai bun exfoliant. Cel mai bun exfoliant, cu efecte excelente pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea uscată şi aspră este amestecul de miere cu sare. Combinaţa se face exact in momentul în care urmează a fi folosită. Amestecă o lingura de sare grunjoasă cu o linguriţă de miere si maseaza cu această pastă zonele cu probleme, înclusiv zonele cu celulită. Efectul este garantat şi rapid.

Aplică la tine acasă aceste trei secrete de frumusete şi spune-ne care au fost rezultatele.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

E mai usor sa previi ridurile decat sa le tratezi

Next:

Cum se face si ce insemna demachierea corecta

You may also like

Post a new comment