Tratamente antirid simple și eficiente

06 September of 2020

Ridurile fac parte din realitatea noastră, câteva linii de expresie sunt chiar atrăgătoare, însă dimensiunea lor poate fi ținută sub control fără intervenții chirurgicale!

Pielea îmbătrânește și ridurile sunt inevitabile, dar, aplicând mici schimbări în stilul de viață, ele vor deveni mai puțin vizibile. Cremele sunt necesare pentru păstrarea pielii catifelate cât mai mult timp; în plus, putem susține elasticitatea și tonusul pielii adăugând câteva lucruri simple în ritualul zilnic. Rezultatele vor fi uimitoare, chiar și ridurile deja apărute își vor diminua profunzimea și întinderea.

Tratamente antirid de la profesionist:

Un pahar cu vin roșu înseamnă tinerețe
Când vrei să te relaxezi cu o băutură, alege un pahar cu vin roșu. Are o concetrație apreciabilă de resveratrol, un antioxidant care luptă împotriva îmbătrânirii. Pe lângă neutralizarea radicalilor liber, stimulează mitocondriile care susțin și ajută respirația celulară. Alege și creme de întreținere care să-l conțină și de două ori pe an poți ține o cură cu suplimente cu resveratrol.

Bea apă plată cu lămâie
Se spune că face minuni pentru dietă, deși nutriționiștii nu sunt de acord, însă lămâia dă apei un gust bun și o mână de ajutor organismului să elimine toxinele, cele care contribuie din plin la îmbătrânirea pielii. Și nu numai atât: antioxidanții din lămâie elimină rapid și radicalii liberi produși de poluare și razele de soare, păstrând pielea fină. Mai mult, cresc elasticitatea pielii și corectează leziunile pielii, fie că vorbim de pete sau acnee. Iată câte motive să-ți aromatizezi apa cu lămâie!

Fă lumânarea
Este un exercițiu care se făcea pe vremuri la orele de sport, fără abănui ce efecte spectaculoase are. Este o postură inversă care ajută circulația, inima, reduce tensiunea din picioare și… întinerește. Fă acest exercițiu zilnic cât poți de mult, dar pentru cel puțin trei minute.

Relaxează-te!
Multe riduri nu apar din cauza bătrâneții, ci pentru că stăm foarte mult încruntați. Din acest motiv, e bine să ne rezervăm câteva minute pe zi, între 10 și 15, pentru a ne relaxa. Să alegem o poziție comodă și să relaxăm cu puterea minții toți mușchii corpului, inclusiv pe cei ai feței! Când vei face acest lucru conștient, îți vei da seama cât de încordată stai în mod obișnuit. Poți folosi acest timp și pentru un tratament intens al feței, aplicând o mască. Îți recomand o mască-șervețel, foarte comod de folosit și eficientă.

Citește și: Totul pentru o piele frumoasa. Cateva sfaturi simple si bune

Text: Luminita Tabaran/Foto: iStock

Comments

comments

femeie aplica eyeliner greseli machiaj

Previous:

5 greșeli comune de evitat în realizarea machiajului

acnee si stres

Next:

Există o legătură între acnee și stres? Se pare că da!

You may also like

Post a new comment