Părțile negative ale Săgetătorilor. Păcatele capitale ale zodiei

26 February of 2020

Săgetătorii sunt una din zodiile considerate ca având o aură personală foarte puternică. Le place să se confrunte cu provocări care îi ajută să exceleze în tot ceea ce fac. Există însă câteva trăsături negative ale Săgetătorului care le afectează personalitatea. Dacă ești Săgetător, acestea sunt păcatele tale capitale pe care trebuie să le știi și să te străduiești să le depășești.

1. Prea brutal

Un Săgetător nu are milă. E unul din păcatele lui capitale. Spune mereu, aproape brutal, ceea ce simte și ceea ce gândește. Este neclintit și drastic în atitudine, iar asta îi poate rănii pe cei dragi, deși ei nu vor neapărat asta. Săgetătorii știu asta și uneori au abilitatea de a fi mai reținuți.

2. Fără toleranță

Nu au răbdarea necesară în funcție de situație. De fapt au un nivel foarte redus al toleranței față de tot ceea ce îi afectează. Sunt nerăbdători, se panichează în situații banale. Și asta îi face foarte enervanți.

3. Inconsecvent

Interesul Săgetătorilor față de ceva sau cineva este mereu de scurtă durată. Asta provoacă deseori durere celor care le sunt în preajmă. Se plictisesc foarte repede, au mereu nevoie de o ”jucărie” nouă. Nu se implică niciodată sută la sută nici în dragoste, nici când vine vorba de muncă.

4. Singuratic

Pentru că Săgetătorul este un nativ extrem de încrezător în ceea ce poate și în ceea ce știe, este deseori un singuratic. Încăpățânarea care îi caracterizează îi îndepărtează pe cei din jurul lui. Este singuratic pentru că este deseori nepoliticos și extrem de categoric în deciziile sale.

5. Nepăsător

Săgetătorii sunt nepăsători și asta le afectează toate relațiile. Pentru că se plictisesc cu ușurință, au tendința de a se lipsi fară regrete de oameni și lucruri care nu-i mai interesează.

6. Ezitanți

Săgetătorii nu au curajul de a înfrunta direct lucurile complicate din viața lor. Preferă o atitudine evazivă, ezitantă și caută căi ocolite în locul unei soluții clare și limpezi. Fiind un optimist prin excelență fuge, efectiv, de situațiile negative și de lucrurile complicate.

7. Este fals

Superficialitatea este unul din defectele Săgetătorului. Nu merg niciodată în profunzimea lucrurilor. Îi interesaza mai mult ambalajul, nu conținutul. Sunt încântați de frumusețea exterioară, dar nu caută și frumusețea interioară.

8. Mofturos și năzuros

Un Săgetător este un mofuros prin excelență. Iar ceea ce nu-i place sau nu-i convine îi va strica pe loc starea de spirit. În replică și nativul Săgetător va strica atmosfera celor din jur cu nazurile și toanele sale. Când fac asta, uneori ar putea să fie simpatici și copilaroși, dar dacă ajungi să-i cunoști aceasta trăsatuă de caracter a Săgetătorilor poate să fie pur și simplu enervantă.

Citește și:

sursa foto:pixabay.com/ text exclusiv onlina: Otilia Ignat

Comments

comments

Previous:

Mercur dicteaza in dragoste, primavara aceasta

Next:

Părține negative ale Scorpionilor. Păcatele capitale ale zodiei

You may also like

Post a new comment