Trăsaturile negative ale nativilor Fecioară, pe care le țin secrete

16 September of 2020

O caracteristică a nativilor Fecioară (23 august – 22 septembrie) este că aceștia au un alt mod de gândire, diferit de cele al majorității oamenilor. Fecioarele au tendința de a fi prea perfecționiste și prea emoționale. În plus au câteva trăsături negative pe care le ascund cu dibăcie și pe care nu vor ca cei din jur să le cunoască.

1. Prea ferme, uneori radicale și fără logică.

A fi ferm poate părea un lucru bun, dar când această trăsătură devine una exagerată lucrurile nu mai sunt deloc în bună regulă. Fecioarele au tendința de a fi prea severe și exagerate în toate deciziile pe care le iau, ceea ce le face deseori inflexibile. Inflexibilitatea nu este un semn bun! Ar fi bine să fie mai deschise, mai flexibile și să nu ia hotărâri radicale pentru toate fleacurile care se întâmplă în viața lor.

2. Judecător sever

Nu este deloc bine să te lași pe mâna unui judecător Fecioară. Deciziile vor fi absolute. Au putere de analiză, dar judecata lor nu este mereu corectă. Nu stiu niciodată să analizeze ”în spiritul legii”, ci doar în litera ei cea mai aspră. Ar fi util să vadă oamenii cu mintea deschisă și să accepte și un altfel de a gândi, altul decât al lor.

3. Prea critice

Fecioarele adoră să fie critice. Aceasta este o trăsătură neplăcută a Fecioarelor care le îndepărtează de oameni. Critică orice, pe oricine, oricând, în timp ce ele sunt PERFECTE! Însă ar fi bine să înțeleagă că nu aceasta este ideea despre perfecțiune. Ar fi util ca analizele și criticile să fie în funcție de fiecare situație în parte.

4. Așteaptă prea multe de la viață

Fecioarele au acest obicei de a aștepta prea multe de la viață, uneori fără să facă mare lucru. Lucrurile bune în viață vin pentru că te lupți pentru ele, pentru că muncești pentru ele, nu doar pentru că ți le doresti și aștepți ca ele să se întâmple. Ar fi util ca nativii Fecioară să aibă așteptări reale și oneste de la viață, pe măsura implicării lor.

5. Gândire negativă

Toate Fecioarele vor avea o gândire negativă care va domina orice gând optimist sau pozitiv. Există totuși și excepții de la regulă. Dar cu toate acestea Fecioarele se luptă cu gânduile rele, cu spaimele absurde și cu teama pentru tot ceea ce are legătură cu cei dragi din viața ei. Ar fi bine dacă ar gândi pozitiv pentru că lucruile bune ar veni mai ușor la ele.

6. Perfecționeste

Fecioarele consideră că totul trebuie să fie perfect în jurul lor și cu ele. Nu acceptă compromisuri, și nici jumătăți de măsură. Pare o caracteristică bună, dar nu este așa. A fi perfecționist poate face viața celor din jur un iad. Comportamentul acestea al Fecioarelor poate să afecteze grav relațiile și viața. Ar fi util dacă ar încerca să lase puțină dezodine în jurul lor. Așa ar învăța că viața nu este perfectă.

7. Vor să dețină controlul absolut

Fecioarele vor să dețină controlul și să domine tot ceea ce se petrece în jurul lor.  Deseori nu-și dau seama, dar asta poate să fie extrem de neplăcut și deranjant pentru cei din jur. Fecioarele simt nevoia să-i domine chiar și pe cei pe care îi iubesc, iar asta este un obicei prost care afectează stima de sine a celor din jurul lor. Ar fi util dacă ar accepta că oamenii trebuie să fie egali, atât în ceea ce privește drepturile, cât și în ceea ce privește obligațiile.

Citeste si: Cum o ia de la capat fiecare zodie

Text: Otilia ignat/ foto: unsplash.com

Comments

comments

mercur retrograd, planteta tinuta in palma, sf, fantezie

Previous:

Marte retrograd și efectele pentru fiecare zodie

Balanta, semn zodiacal

Next:

Ce trebuie să știi despre Balanțe. Calități, încercări și defecte

You may also like

Post a new comment