Tot ceea ce trebuie să știi despre Capricorni

21 December of 2020

Capricornii sunt o una dintre cele mai puternice zodii. Tenacitatea excepțională este gloria lor! Zodie de pământ, începe în 21 decembrie și se termină în 21 ianuarie. Nativii sunt guvernați de planeta Saturn. Culoarea care îi definește este albastrul închis, iar piatra binefăcătoare pentru ei este lapislazuri. Nativii sunt extrem de serioși, consecvenți, răbdători și au o capacitate de analiză cu totul specială.

Deștept, muncitor și cu un control deplin asupra destinului lor, un Capricorn va obține întotdeauna ceea ce își propune, atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. Capricornii pot avea reputația de a fi încăpățânați și egoiști, dar în fapt ei știu foarte bine ce le trebuie, ce au nevoie și merg cu tenacitate pe drumul lor. Au capacitatea de a impune celor din jur un comportament care să le facă plăcere.

Marile provocări ale Capricornilor

Capricornii pot fi incredibil de duri cu ei înșiși și, uneori extrem de duri cu cei din jur. Pe de altă parte duritatea lor îi face apți pentru a gestiona probleme majore, grave, complicate, cu calm și discernamânt. În cursul unui razboi, un Capricon are cele mai mari șanse să scape. Sunt ranchiunoși și pot face viața imposibilă celor care-i supără. Capricornii văd lucrurile dintr-un singur punct de vedere, iar lărgirea orizonturilor le oferă nenumărate posibilități.

Cum cucerești un Capricorn

Un Capricorn vrea să vadă stabilitatea unui potențial partener. Are nevoie de loialitate, este extrem de gelos și suferă dacă este înșelat. O relație stabilă cu un Capricorn se construiește lent, cu atitudine constantă. Este nevoie de timp pentru ca aceștia să vă permită să intrați în cercul lor interior și în viață. Are nevoie de libertate, de momente de singurătate, pentru că un Capricon nu se plictisește niciodată când este singur.

Capricornul în dragoste

Condus de Saturn, Capricornul se comportă excelent în momentele dure ale relațiilor. Parteneri de cursă lungă, sunt realiști și nu înțeleg romantismul. Dragostea lor este pragmatică, participativă, implicată.

Capricornii sunt expansivi și generoși în dragoste, adoră formalismul, eticheta, regulile. Capricornii prosperă atunci când sunt prinși în rutina unor relații, sunt statici, preferă mediul familiar de acasă și să petreacă timpul doar cu partenerul lor, mai ales în primele etape ale unei relații.

Capricornii sunt monogami serioși, dar dacă ajung să înșele o fac doar pentru sunt dezamăgiți și pentru că înainte de arupe o relație, au nevoie de alternative. Se poate spune că au o anume imaturitate sentimentală, astfel că pot rata relații bune, în favoarea unora care nu-i vor face fericiți și din care nu mai pot să iasă dincazua componentei morale care-i domină.

Compatibilitățile perfecte

Taur: semne de pământ, amândoi sunt ancorați în viața de familie, au obiective clare și sunt buni la luarea măsurilor pentru realizarea obiectivelor. Sunt pasionali împreună și au o viață intimă fantastică.

Fecioară: Serioase, loiale și implicate, aceste două semne sunt legate de pasiunea intensă pentru predictibilitate.

Pești: extrem de visători acești nativi îi ajută pe Capricorni să învețe să-și iubească imaginația, iar Capricornul îi ajută pe nativii din Pești să rămână ancorați în realitate. Nu există niciodată un moment anost între ei.

Arma secretă a Capricornilor

Capricornul este inteligent, orientat spre detalii și nu acceptă răspunsuri negative atunci când își dorește ceva. Atitudinea lor muncitoare este o sursă de inspirație și una dintre cele mai teribile arme ale lor. Capricornul este întotdeauna gata să învețe noi abilități și dacă este pus în fața a ceva ce nu poate consideraă asta ca fiind o provocare. Această atitudine îi face capabil pentru orice activitate, indiferent dacă este una intelectuală sau fizică. Are marea capacitate de a știi ce nu știe și are puterea să recunoască asta.

Secretele Capricornilor

  • Casa lor este mereu elegantă. Știu să facă din orice decor unul plăcut;
  • Pot fi foarte ascunși, uneori, și sunt capabili să păstreze pentru ei unele informații, detalii, chiar dacă oricine altcineva l-ar mărturisi.
  • Știe să fie lider, dar este unul slab, care va lua pe umerii săi lucrurile pe care subalternii le fac prost;
  • Poate spune minciuni catastrofale. Are imaginație și are talent la comunicare, scris sau construirea unor relații interumane.

Săgetători celebri: John Legend, Bradley Cooper, Kate Middleton, Liam Hemsworth, Michelle Obama, Ellen Degeneres

Citeste si: Plantele de apartament ideale și cum le alegi în funcție de personalitatea ta

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Previous:

Ce aduce 2021 pentru fiecare zodie. Evenimentele majore

dragostea in 2021

Next:

Dragostea în 2021, pentru fiecare zodie

You may also like

Post a new comment