Tot ce ai vrut sa stii despre sex dar nu ai îndraznit sa întrebi

07 January of 2013

Fotolia_31210077_Subscription_XXL

© Igor Mojzes / Fotolia

Adevăr? Minciună? Mit? Te lămu­rim noi cum stau lucrurile!

?Penisul se poate rupe? O, da! Și doare al naibii de tare. Sigur, nu este vorba de o fractură propriu-zisă, ci de o rupere a corpului spongios, la care se ajunge când un penis în erecție se îndoaie. Con­se­cința? Umflături dureroase și sângerări discrete. Dar un medic poate readuce fără probleme organul în starea sa inițială.

?Câte calorii are sperma? Dacă ești cumva la dietă și-ți numeri
caloriile, stai liniștită. O porție are aproximativ 5 calorii! Conține, în schimb, proteine hrănitoare. Oricum ar fi, efortul depus în această activitate duce și el la arderea numărului infim de calorii.

?Se poate ajunge la orgasm fără atingeri? Există femei care, da, pot face asta! Cu ajutorul unei fantezii foarte zglobii și/sau cu o lectură potrivită se eliberează un cocteil hormonal special care declanșează diferite reacții fizice plăcute, în cel mai bun caz un orgasm.

?Actorii din filmele porno se simt bine când joacă? Situația e discu­tabilă. În Statele Unite ale Americii, de exemplu, unde există nenumărate firme de producție de profil și unde se lucrează foarte profesionist, vedetele susțin că: „Da, sigur că mă simt bine. Sunt o persoană deschisă către lucruri noi.“ Cu totul altfel însă stau lucrurile în statele din blocul estic, ca de exemplu la noi, unde nu se lucrează la fel de profi. Fetele noastre drăguțe și tinere sunt atra­se mai mult de bani: în țări ca a noastră sau la vecinii noștri bulgari, unde venitul mediu este de circa 300 de euro pe lună, o zi de muncă plătită cu 1000 de euro este evident mai atrăgătoare decât actul în sine.

?Bărbații își pot face singuri sex oral? Se pare că există unii care au încercat! Dar puțini au reușit: conform unui studiu din 1948, doi până la trei bărbați din 1000 reușesc această performanță. Condițiile: un penis foarte mare și o coloană vertebrală foarte flexibilă. Studii actuale nu există încă. Dar cumva e un pic absurd, nu?

?Este mai bun cu piercing în zona intimă? E din ce în ce mai îndrăgit de femeile tinere. Cum cerceii se fixează tocmai în zonele sensibile, precum labiile sau clitorisul, multe dintre ele resimt bijuteriile ca fiind excitante. Dar numai dacă sunt fixate de un profesionist. Atenție la piercingul în clitoris: se pot distruge nervi și s-a zis cu plăcerea.

?Se poate întâmpla ca în timpul sexului anal să se rupă mușchiul sfincter? Acesta este un mit care se perpetuează mereu. Dacă practici sexul anal în mod corect, altfel spus cu plăcere de ambele părți, cu atenție și cu mult lubrifiant, nu poți decât să întărești mușchiul.

Comments

comments

Credit foto: Santiago Manso, 2012/Shutterstock.com

Previous:

A ierta sau a nu ierta? Aceasta este intrebarea!

Next:

Ce spun preferinţele despre el

You may also like

Post a new comment