Top 10 motive pentru care trebuie să ai un smartwatch Polar Ignite 2

20 May of 2021

Te-ai gândit vreodată că răspunsul la multe dintre „nimicurile” care-ți strică ziua poate fi un ceas inteligent? Să-ți spun de ce…

Cum ar putea un ceas să-ți facă viața mai ușoară? Te simți și așa destul de vinovată că nu ajungi la sală, ai senzația că auzi notificările telefonului și-n somn, și ai destule dispozitive de gestionat în fiecare zi. Ei bine, poate că așa pare privind din afară, dar îndată ce intri în posesia ceasului inteligent Polar Ignite 2, totul se va schimba. Chiar și aceste idei preconcepute! Iată de ce…

#1 Te ajută să rămâi sănătoasă. Polar Ignite îți urmărește ritmul cardiac la încheietura mâinii cu tehnologia de fuziune a senzorului Precision Prime™ integrat, o inovație ce combină măsurarea optică a ritmului cardiac cu alte tehnologii pentru a exclude alte mișcări ce ar putea perturba semnalul ritmului cardiac, oferind o interpretare fidelă. Și asta nu e tot: cu ghidare personalizată a antrenamentelor tale – indiferent de intensitatea aleasă, a somnului și a recuperării, îți poți înțelege mai bine corpul și forma astfel obiceiuri sănătoase care funcționează pentru tine.

#2 Poți practica orice sport ca la carte. Polar Ignite 2 suportă peste 130 de sporturi diferite, iar tu poți să le adaugi pe cele preferate la ceas și să personalizezi ceea ce vezi pe ceas în timpul fiecărui antrenament. În plus, ai acces ușor la statisticile săptămânale de antrenament, la istoric și planuri, direct pe ceas, și te poți cu conecta cu comunități sportive online precum Strava, TrainingPeaks, MyFitnessPal, Endomondo, Nike + Run Club.

#3 Vei afla ce înseamnă un somn cu adevărat „bun”. Dormi cu ceasul la mână și acesta îți va monitoriza automat somnul cu Nightly Recharge™, o măsurătoare de recuperare peste noapte care arată cât de eficient te odihnești. Astfel, vei știi dacă corpul tău este pregătit să se antreneze intens sau dacă este mai bine să o lași mai moale și să profiți la maximum de fiecare zi chiar și atunci când resursele tale sunt reduse. Aplicația Polar Flow îți va oferi sfaturi despre cum să te antrenezi, să dormi mai bine și să-ți reglezi nivelul de energie în timpul zilei.

#4 Este rezistent la apă. Poți face duș și chiar înota cu noul tău ceas smart, care detectează automat stilul de înot, distanța, ritmul și timpul de odihnă. Și-l poți purta până la cinci zile fără întrerupere, pentru că bateria Polar Ignite 2 rezistă până la 5 zile în modul ceas (și până la 20 de ore de antrenament continuu).

#5 Îți poate fi de folos pentru a-ți menține sau recăpăta silueta. Cu ajutorul acestui ceas poți vedea cum folosește corpul tău diferitele surse de energie în timpul unei sesiuni de antrenament, împărțind consumul de energie în carbohidrați, proteine și grăsimi.

#6 Îți „vindecă” dependența de telefon. Nu trebuie să mai umbli cu telefonul după tine prin toată casa; ceasul te poate ajuta să rămâi conectat la notificările de pe telefon: alerte pentru apeluri primite, mesaje, e-mailuri, evenimente din calendar și multe altele.

#7 Te poți transforma în propriul DJ. Antrenamentele tale și momentele de relaxare se vor desfășura exact în ritmul în care-ți dorești, fără întreruperi. Cu ajutorul Polar Ignite 2, poți naviga cu ușurință prin lista de redare și regla volumul muzicii.

#8 Poți conta pe el chiar și în situații limită. Cu ajutorul exercițiului de respirație Serene ™, vei putea să te relaxezi în totalitate, calmându-ți mintea cu ajutorul unui exercițiu de respirație ghidată. Respirația profundă este cunoscută ca fiind o modalitate ușoară și eficientă de a gestiona stresul, de a construi rezistența și de a îmbunătăți concentrarea.

#9 Te poate ajuta să te îmbraci corespunzător. Datorită faptului că poți verifica informațiile meteo curente și prognoza de 2 zile direct pe ceas, nu vei mai fi surprinsă de ploaie atunci când ești îmbrăcată în rochie de mătase și sandale.

#10 E un accesoriu cool, perfect integrabil în ținutele tale trendy. Alege dintr-o varietate de culori și accesorii a curelelor pe aceea care să se potrivească perfect cu personalitatea ta. Schimbă fața ecranului astfel încât să fie în acord cu starea ta de dispoziție și simte-te încrezătoare în orice situație și alege-ți culoarea feței ecranului din mai multe opțiuni, pentru a se asorta cu brățara.

Comments

comments

Previous:

Care sunt cel mai bune și folositoare aplicații create pentru femei

Next:

Technogym Bike te menține în formă și are grijă de sănătatea ta vara asta

You may also like

Post a new comment