Tipuri de sutiene pe care trebuie neapărat să le ai

05 July of 2016

Majoritatea femeilor nu prea știu cum să-și aleagă modelul de sutien în funcție de forma corpului, astfel că designerii au hotărât să le sară în ajutor și să alcătuiască un ghid complet de alegere a acestuia.

Atunci când vine vorba despre lenjeria intimă, cea mai mare atenție trebuie să o acordăm sutienului deoarece trebuie să avem grijă atunci când alegem mărimea pentru ca sânul să fie protejat. Există diferite tipuri de sutiene care s-au dezvoltat de-a lungul timpului: sutienul cu push-up, semi cup, cel cu bretele detașabile, minimizer, bralette și balconette.

Sutienul bralette
Este printre cele mai elegante modele deoarece poate fi purtat atât la o ținută elegantă, cât și la una de zi. Este potrivit oricărui tip de sâni, poate fi ușor lăsat la vedere și este un accesoriu extrem de sexy.

Sutienul balconette
Este ideal pentru ținutele decoltate, are efect de push-up și este recomandat femeilor cu sâni mici sau medii. Un alt detaliu important al acestui sutien este că are bretele detașabile, ideal pentru rochiile cu umeri goi.

Sutienul maximizer
Este perfect pentru femeile cu sâni mici care caută o metodă ajutătoare pentru un bust mai voluptos. Are rolul de a crea un efect vizual natural și este ideal pentru ținute cu decolteu generos.

Afla mai multe AICI

Citeste si: Cele mai bune sfaturi pentru ingrijirea sanilor

Comments

comments

Previous:

Cum să te îmbraci pentru a masca kilogramele în plus. Trucurile care pot modela orice siluetă

Next:

Haine retro si haine vintage. Cateva sfaturi, cateva detalii

You may also like

Post a new comment